Bitanesi_Annesi Bugün hastaneye kontrolle gittim bi sıkıntı yok herşey iyi tahlillerinde iyi dediler eve geldim şuan kahverengi akıntım var sizce neden önemli bi durum mu ? 15 haftalığım şuan bebişinin durumu iyi sağlıklı baya büyümüş dedi
EsraveMasal2020 Bitanesi_Annesi özele gidiyorsan canım diktorun iletişim numarası varsa arayıp sor canım
Zeynepglr Bitanesi_Annesi canım doktoruna tabiki haber ver yinede bende aynısını yaşadım 14. Haftaya kadar kahverengi akıntı atık kan diyor doktorlar yani önemsiz bir şey ciddiye almıyoruz dedi benim doktorum her ihtimale karşı Progestan kullanmıştım sende içini rahat tut her şey yolundaymış zaten🌸
EsraveMasal2020 Bitanesi_Annesi ben internetten biraz baktım da bebek büyüdüğü ve yerleştiği için yerleşme kanamasıymis o şimdi hatırladım benimm hamileliğimin başlangıcında 3 gün süreyle bende de kahverengi akıntı olmuştu korkmana gerek yok ama akıntı ile beraber ağrın varsa acile git canım
Bitanesi_Annesi EsraveMasal2020 bide söyle bi durum var acaba ondan mı kaynaklanıyor doktor rahim aşsada demişti bebeğim basınç yaptıkcamı kaynaklanıyor
Kubgkm Bitanesi_Annesi bende hiç olmadı arkadaşımda oldu 10 haftalıktı maalesef bebeğinin kalbi durmuş yinede korkma devam ederse doktora git
aysenur2255 Benimde tam 15 haftalıkken başıma gelmişti hemen doktora gitmiştim progestan başladım plasenta ve çevresinde kanama olmamasına rağmen 24 haftalık olduk hala progestan kullanıyorum. Bence bi acile gitmeniz de fayda var