BusAnna34 Fatmaclk96 canım merhaba benimde betam 402 çıktı. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi🤲🏼 Doktorunuz takip etmek istedi mi betanızı bir de benim doktorum çok küçük büyük ihtimalle o yüzden betan düşük dedi. Adetime 3 gün varken verdiğim kanda çıktı 402. Daha önce düşük yaptım korktum yine biraz bu yüzden.
Fatmaclk96 BusAnna34 İnşallah canım benim amin 🤲🏻 Banada aynısını dedi muhtemelen yeni oluşmuş bi gebelik 2 günde bi artış olması gerekiyor yarın bi daha kan ver perşembe sonuç çıkar dedi sabah kan vericem umarım güzel güzel artmıştır 🥰
Rsk98 Fatmaclk96 ayyy çoook sevindiim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşAllah çok yakında benim transferim var bana da dua edersen çok sevinirim 🥲☺️
Fatmaclk96 Rsk98 Amiin inşallah canım benim Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla tutunsun bebeğin sana ❤️🌸
Fatmaclk96 Omay0707 Çok sağol canım benim ❤️ belirti olarak adet olacakmış gibi hafif ağrı oluyor özellikle sol kasıkta, arada bi bulantı oluyor hemen geçiyor yoğun şekilde akıntım var gögüs hassasiyetide çok az olarak var 🥰
Meltemyvz Kızlar bnım beta 5,18 adetımden 1 gun gectı doktor olabılırde olmayada demıştı acaba tekrar test yapsamı beta en dusuk kac oluyor bilen varmı
Fatmaclk96 Meltemyvz Gebelik için sınır 5 diye biliyorum canım seninki çok sınırda kalmış 2 günde bi kan ver 2 katına çıkıyorsa sıkıntı yok inşallah
zuleyhasamet-11 Fatmaclk96 Ben adetimden 2 gün önce yapmıştım görünmeyecek kadar silikti benim ki :))) Allahım sağ sağlim evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin ♥️
Fatmaclk96 tugbamommm Ay gerçekten mi hadi inşallah ya 🌸 bi çok kişi aynısını dedi biliyomusun şuan bende bi his yok henüz ama gönlümden geçen kız benimde hayırlısı olsun elbet ❤️
tugbamommm Fatmaclk96 rabbim gönlüne göre versin kuzum her şeyden önce sağlık tabii ama öyle hissettim ❤️