Fatmaclk96 https://imgyukle.com/i/ROypce Kızlar dayanamadım bi test daha yaptım silik çıktı 🥰 Geliyor mu dersiniz bebiş ❤️🧚🏻♀️ Kan testide verdim yarın çıkacak inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler süreç 🙈
Ays_cskn Fatmaclk96 Oyy geliyor tabi annesi nasipse masallah saglikla gelsin bebis kac dakikada cikti sonuc🥰
Fatmaclk96 Ays_cskn Yaptım 1 dk sonra böyleydi canım sahurdada erken gebelik testi yapmıştım o biraz daha silikti muhtemelen çok su içtiğim için doğru çıkmadı buda böyle çıktı 🙈
Ays_cskn Fatmaclk96 Hadi bakalim saglikli guzel bir surec gecirirsin insallah ilk test yaptigim gune dondum boyle gorunce duygulaniyorum boyle postlarda 🥰
Fatmaclk96 Htc_31 Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun 🤲🏻 İnşallah yarın kan sonucundan sonra kesinleşecek tam olarak
Zuzununannesi01 Fatmaclk96 hayırlı olsun canım maşallah ben burdayım diyo erken gebelik testinde daha silikti bunda baya belli
Umay255 Fatmaclk96 oyyy maşallah kuzuma geliyo tabi annesi gebesin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🥰🤲
Fatmaclk96 Boşverin kızlar kendini bilmez o kadar çok insan var ki uğraşmaya değmez. Şu mübarek günde kalp kırmayı seven.. ve arkadaş ilk defa yapmıyor başka postlardada aşağılayıcı yorumlarını gördüm. Ne diyim ki kalbi kötü sanırım
oznur-41 Fatmaclk96 hiç takma onu canımm istediğin kadar sor hatta inadına her gün post aç 🫢heyecanın hiç bitmesin inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin darısı bizim başımıza 🤲