Yesimmm93 Ayess bnde bugun doğum yapan arkadaşın postunda okudum bunu şuan 39+5 günlüğüz pazar günü yapacaktım Bnde bunu, peki bu tarıfı içmeden önce hiç sancın yokmuydu bununlamı başladı
Ayess Tgcomer bi post da gördüm hint yağı badem maden suyu ve kayısı suyunu karıştırıp içiyorsun Doğum kasılmalarını arttırıyor ve çat genişlemesini sağlıyormuş denedim kasılmalar var ama Doğum anacısını ayırt edemiyorum
Aysenaz Ayess kafam karisti simdi arkadasim hint yağı badem yağı maden suyu ve kayisi suyunu hepsini mi karistiriyosun
Ayess Nazyun biraz araştırdım genel olaraktan hint yağının çat açılmasında faydası olduğu söyleniyor kasılmalar arttı biraz sürekli ayakta kalmaya çalışıyorum umarım gelir sıpacık
Ayess Nazyun inşallah bakalım 3 gündür sürekli hareket halindeyim sıcak suya oturmak dışında her yolu deniyorum
Ayess Mrtnurr sıcak suya girdim çıktım sancılarda artma var bakalım yatamıyorum bile umarım gerçek sancılardır
Mehtapkz Ayess Umarim oledir canm burda iki arkadasimiz bu yontemle sabahina dogurdu umarim sende kolay doguranlardn olrsn Benimde vakti gelince bende yapacagm hint yagini 3 4 saat icinde dogum gerceklesiormus hayirlisiyla gelsisnler kuzucuklar
Ayess Yesimmm93 sancım iki gündür vardı bu gün bu içecekle bayağ bi arttı hatta şuan uyuyamıyorum sancılarım kıvrandırmak istiyor resmen Adet sancısı dan biraz fazla sancım var bakalım böyle devam ederse son ana kadar dayanıp hastaneye gidicem
Serhatberat Nasıl yaptınız ben yaptım çok kötü kokuyordu içemedim döktüm 39+3 um yalancı sancı çok oluyo o kadar
Ayess Serhatberat tarifteki gibi hazırladım iki bardak kadar oldu kokusu kötü hatta tadı bile çok kötü ama 1 bardağını yarım saat de hatta 1 saat de bile olabilir anca içebildim şuan çektiğim sancıya umarım değer sonuçları yazacağım
Ayess Mehtapkz amin canım benim biraz zaman geçsin ara ara gelişmeleri yazacağım umarım olumlu sonuçlanır