Tugce222 Derya341986 bende bisey danışıcam dün sağlık odağında idrar testi yaptırdım gebe izlem için sonucu aldım doktora gösterdim ıdrarimda kan cikti sonucu kendi doktoruma gönderdim önemli biseymidir diye ya kum yada iltihap dedi böyle bisey oldumu sizede
Derya341986 Tugce222 kum bir bileşik var onda değer varsa kum oluyor benm bildiğim amorf ürat diye. Ama eritrosit tek başına iltahapmı bilmiyorum
elifemirasaf Tugce222 benim de idrarda kan görülmüştü doktor ya kum ya böbrekle ilgili bi sıkıntı vardır dedi çok şükür bişey çıkmadı sistitmiş enfeksiyondan dolayı kan görülmüş
Derya341986 Betus93 bende kum döküyomşm cnm şimdi kültür yapılck ürolojiye gidicem böbrek flmi çekilir benmde heralde
Tugce222 Derya341986 pazartesi kontrolüm var ilk idrarla gel dedi ondan yapacakmış bi daha test bakalim ne cikicak
Derya341986 Brlgry inş olmaz cnm yine de ürolojiye görünmek lazım sen göründünmü cnm böbrek filmi çeksinler
Brlgry Derya341986 ben gitmedim valla ürolojiye çok önemsemiyorum aslında şuan doktorum azosilini 10 gün kullan bırak dedi haftaya doktora gidicem bakalım ne durumda
Derya341986 Brlgry akıntın kesildimi cnm zaten üremeye göre ilaç veriyolarmış demek ona göre verdi ilacı doktpr sana
Brlgry Derya341986 eskiye göre çok daha iyi bir gün olmuyor 1 gün çok az oluyor ama iltihap gibi durmuyor normal akıntım olabilir