guzel_anne1 Hamişlerrrr malum sıcaklar bir anda başladı ve ben buzlu dondurmalara bayılırım. Günde 2 tane yiyorum dayanamayıp siz de durumlar nedir ? 🥰🥰🥰🥰
Smyye1B guzel_anne1 Gece saat 1 buçukta dondurma için ağladım resmen o saatte dondurmacı aradık yiyorum vallahi 😅
Deletedmom7373700 guzel_anne1 ben çok severdim kışın kar bile olsa yerdim. Ama tiksindim resmen 🥲 hangisini yersem yiyim şerbet gibi geliyor ve sanki şekerlenmiş gibi hiç yiyemiyorum
Merveofs Annem bana kızıyor yaa bebeğe gaz oluyor onlar diye ama haftada 2-3 kere yiyorum illa ki hem canım istiyor hem sıcak malum
Minigin_annesi0 Bende geçen gün aldırdım doya doya yedim. Doğuma az kaldı annem yedirmez lohusayken 😂
Muzlupuding Evet çkl ilginç ya yarım lahmacun yedim miğdem bulandı devasa üç top külahta dondurma yedim bana mısın demedi , çocukta biliyo heralde dondurma yediğimi 🤣
Deletedmom7373700 guzel_anne1 hiç bir fikrim yok ama sevdiğim bir çok şeyden tiksindim ve sevmediğim şeyleri sevmeye başladım 😂 dondurma görünce bile öğürüyorum 😂
guzel_anne1 Deletedmom7373700 Aaa şaşırdım valla ama hamilelik bu her şey beklenir 😂ne diyeyim rabbim yardımcımız olsun 🥰