Semanuralemdar Kızlar mağlum bayram geliyor 28 haftalık hamileyim Antalya’dan Samsun a gitmeyi düşünüyoruz benim gibi uzun yolculuk yapacak olan var mı?
Deniz2961 Semanuralemdar 32 hftnda trbzn İstanbul yaptım.kendi aracımızla tabi her molada hep yürüdüm çok su tükettim bir skntim olmadı
Ays_cskn Semanuralemdar 16 haftaligim cumartesi nasip olursa istanbula gidicem bende nasipse 6 saatlik bir yol ama insallah bir sorun olmaz bakalim
Semanuralemdar Sinoooom bende doktoruma danışacağım ama izin vermez diye korkuyorum ama öyle bir sıkıntım yok yani ağrı sızı gibi
Aryaece17 32.haftada 12 saatlik uzun yola çıktım kanamam da vardır ama mecburdum .Çok şükür bir sıkıntı olmadı molalarda yürüdüm
Semanuralemdar Aryaece17 beni sakın yanlış anlamanı istemem ama bana biraz cesaret verdi. Bir yandan korkuyorum bir şey olur diye bir tandan da çok gitmek istiyorum.
Sinoooom Semanuralemdar benim de aynı şekilde çok güzel hamilelik geçirdim bir kere hastane görmedim ağrıdan vs ama izin vermemişti 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Aryaece17 Semanuralemdar ben doğuda görev yapıyorum ailem yaşadığım yerde değildi.Hatta yola çıkmadan önceki gün hastanede yattım kanamadna dolayı .bi nevi mecburdum yola çıkmaya kendi aracımızla yavaş yavaş dinlene dinlene gittk .İnşallah sizde sorun yaşamazsınız
Ikrasmom1 Bende o haftalarda Konya’dan Çanakkale’ye gelmiştim 2-3 saatte bi mola verip yürüyüş yaptım normalde yol tutar beni ama bi sıkıntı olmadı çok şükür