Mizgin09 İngiltereye bağlı olan bi kurum para kazandırıyor günlüğü 1.500 milyara gelen arkadaşlarım var bu uygulamayı bilen kullanan var mı
Mizgin09 Tomrishatun sordum ama güvenemedim acaba başka kullanan var mı diye merak ettim bu uygulamayı
el1fff YouTube da Selim Özdemir var kendisi etsy üzerine eğitim veriyor oradan ve Twitter hesabından takip edebilirsiniz, aslında Trendyol gibi bir uygulamanın Avrupa versiyonu gibi düşünebilirsiniz. Siz ne satmayı düşünüyorsunuz
el1fff Mizgin09 anladım satış yapmayı düşünüyorsanız YouTube da bir çok bilgi var, müşteri olup bir şey sipariş verecekseniz de güvenilirdir diye düşünüyorum
balkupummm sdymtl ingilizce bilmek gerekiyor değil mi bunun için ? Bir de hangi kargo ile çalışıyorsunuz oradan ?
sdymtl balkupummm sayfayı çeviri yapıyoruz biz de ama evet dili ingilizce :) PTT ile çalışıyoruz. Almanya ve İrlanda’ya satış yaptık. Uzun sürede gidiyor tabi ama alan kişi bunu bilerek alıyor zaten.
Verasmommm sdymtl merhaba biz de etsy üzerinden el işi ürünler satmak istiyoruz bir de vintage ürünler ancak nasıl girdiniz bu işe araştırdınız mı hangi ürün çok satılır gümrük vergisi ödüyor musunuz çok tutuyor mu kargo kargo parasını kim ödüyor bir şirket açmamız gerekiyor mu gibi birçok sorumuz vardı yapan birimi arıyorduk 😂 kusura bakmayın çok soru oldu video izleyin diyeceksiniz ama aynı zamanda gün içinde ve gece çalışıyoruz vaktimiz olmuyor kafa olarak ve maddi açıda uygunuz ama araştıramıyoruz
sdymtl Verasmommm merhaba ben de pek bilmiyorum eşim bakıyor. Biz 3d ürün basıp boyuyoruz. 3-4 satış yaptık kargoyu biz ödüyoruz yoksa alan olmuyor ama tabi kar payı kalıyor çünkü malum dolar Euro bizde yüksek :)