2melekannesii___ miyopmom Demi ya hareket etsin yok dokunsun hissediyim derken şimdi alttan firliycak gibi hissediyorum. Özellikle yemek yerken çok tekmeliyor ağrı oluyor sonrada ☹️ Insallah canim Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimize 💙
miyopmom 2melekannesii___ amin insAllah, benim birde 18 aylik kizim var onu tasimak zorunda kaliyorum sonra karnim cok agriyor 😅
Annekuzusu_Ayaz 2melekannesii___ 36+5 son 23 ağrılarla kasılmalara yola devam ediyoruz bakalım oğlum ne zaman gelecek😅o koskoca 9 ay geçtide şu 20 gün geçmiyo
2melekannesii___ Jadeksc Benim ki arabaya bindiği gibi babasinin kucağına atliyo. Arabayi o sürmeye çalışıyor daha anlamiyorda , bizde sonbaharda gideriz diyoruz insallah. Kızına uzun yolu nasil sevdirdin. Benimki kurtlu gibi durmuyo 🤣🤣
Jadeksc 2melekannesii___ doğduğundan beri yollarda ondan olabilir 🙊 cok sukur oturuyor oto kolltuguna kemerini de acmiyor genelde kitap okuyoruz sarki soyluyoruz ama büyük çoğunluğu uyuyarak geciyor.
Tazeanne0134 2melekannesii___ benim oğlum 2020 ocak doğumlu 🤭 kızımda mayısda doğacak kız ben normalde İstanbul’da yaşıyorum ama doğum için Adana’ya annemin yanına geldim 40ım çıkınca evime gidecem inşallah İstanbul’da da öyle sadece çıtçıtlı bady ile durduracağımı sanmıyorum çünkü serin olur diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak Allah büyük ama burdan giderken falan 1.5 aylık olacak işte o zaman giydiririm
2melekannesii___ Busraaaaaa__ Benim 2. yinede korkuyorum. Eşim ne var doğurup çıkacan diyo 😂 Dedim ilk gebeligimde başıma ne gelecek bilmiyodum korkuyodum şimdi biliyo korkuyorum. Bu da son olacak insallah dahada doğurmam 🤣🤣
2melekannesii___ miyopmom Benimki 2 yaşında 5 6 aydir düzgün yürüyor. Geç yürüdü kolik bebekti şimdi sendromlarimiz başladı 😂😂
2melekannesii___ bebemibeklrken Cinsiyet ney canim. Benim oğlum olacak insallah erkek çocuğu geç doğar diyorlar bilemedim tam doğumunu 😊
Beyaz_melegim 2melekannesii___ selam bende 33+6 haftaligiz bende aynı şeyleri yaşıyorum bazen gece uyanıyorum sürekli bı sağ bı sola dönüyorum 😞 Allah’ın izniyle 43 gün kaldı bakalım oglusuma 🙏 normal mi sezeryan mi bilmiyorum ilk oğlumu 41. Haftada sezeryan almıştı doktorum şuan 5 yaşında oğlum ☺️
2melekannesii___ Beyaz_melegim Rabbim sağlıkla kurtarsın hepimizi canim benimde oğlum olacak inşallah 😍💙
uyanancirkiin 2melekannesii___ 31+1 haftalık olduk bizde. Dönmedi daha ağzımdan çıkacak sanki, mide yanması reflü ölüyorumm 😭😭😭
Emine5500 2melekannesii___ 35 haftalık şuan hastanede yatıyorum erken doğum olabilir dediler hayırlısı allahtan bakalım