Gulcingezer Edanurkeskin baya pik yapmis hemde yarinda boyle cikar ertesi gun catlar sen bgunle basla 4 gun siliklesmeyi de gor ins tutar baya koyu cnku
Edanurkeskin Gulcingezer evet akıntımdan anladım aslında adetten 14 günü bugün tam zamanında olmuş inşallah değerlendireceğim Allahım çok umutluyum bu aydan inşallah olur🤲🏻🤗
Gulcingezer Edanurkeskin ins icini ferah tut gunlerini degerlendir ins olucaktir ayaklarini yzat biraz yat avakado ceviz ye bunlar etkili
Edanurkeskin Gulcingezer sıvı akıntı var hani yumurta akı diyorlar ya o şekilde çok koyu değil jel gibi oluyor
Edanurkeskin Ebrueylul18 ben trendyoldan almiş laboquik marka testler hergün yapiyorsun kullanma klavuzunda nasıl yapilacaği yaziyor
Gulcingezer Edanurkeskin benim koyu kivamli olunca anliyorm yumurtlama diye smdi yumjrtlamam gecti akinti da geciyo ordan catladigini anliyosn bkalm ins bat 8 mayis bekliyorm bende 🙏🏻
Edanurkeskin Gulcingezer koyu beyaz kıvam aktı 2 gün önce hatta ama teste sililti çok koyu değildi ama riske atmayip değerlendirdim o günü ben yeni yeni deniyorum inşallah olır bi an önce