Svcnvebebegi Merhabalar. 14+1haftalik hamileyim. Bugün doktorum yuzde 90 kız dedi. Cinsiyeti belli ama yinede hemen kıyafet alma dedi. Sizce alışveriş yapmalı miyim yoksa beklemeli miyim 🤔
sema_altas55 Svcnvebebegi ortak renklerden alabilirsin istediklerini riske atma genede bana 12. Haftadan bu yana kız dedi değişmedi 29 haftadaym 😅
HilalEyce Svcnvebebegi doktorum bana net bir şekilde alışveriş yap dedi. Siz biraz daha bekleyin kesin emin olsun derim.
Antepgelini Svcnvebebegi bana da 14 haftada yüzde 90 kız demişti 19 da gittiğimizde yüzde yüz erkek dedi 😅 istersen ara renklerden al ama beklesen de olur sonuçta daha küçük alırsın illaki 😊
Hapyymami55 Svcnvebebegi banada 14 haftada kız dedi ama ben pek emin olamıyorum çarşamba günü tekrar gidicem 16+3 haftalık oldum tekrar sorucam net emin olmadan da alış veriş yapmicam
Minigin_annesi0 Banada tam 14. Haftamda %95 kız dedi. Ben her ihtimale karşı 20. Haftaya kadar falan bekledim her gittiğimde doktorlara sordum kız demi diye 🤭 ama değişmedi
Svcnvebebegi Minigin_annesi0 2 defa bakti ama emin konuştu. Yinede alışveriş yapma dedi. Neyse bekliyim bakalım 😄
GlUysal Minigin_annesi0 https://imgyukle.com/i/RjuAW1 Bana da %99 erkek ama ısım koyma kıgayet alma %1 lık ıhtımal bırakıyorum gelecek ay bırdaha kontrol ederiz dedi
superstar_00 Svcnvebebegi Unisex renkleri tercih edebilirsiniz ama ben beklemenizden yanayım bana 13.haftada erkek dedi bu kadar belirgin bir pipi sonradan degismez dedi 16.haftada kız dedi detaylida da baska doktor kız dedi ben perinatolojide detayli ultrasondan sonra alisveris yaptim.
Mucizeminnos superstar_00 11+5 te pipisini gösterdi doktor bize de yarın gitcem 14+6 da netleştirsin diye ama net pipi gösterip değişmiş sizde yani genelde görmeden erkek diyenleri görmüştüm de böyle pipi görüp değişeni hiç görmemiştim yarın gidiyim bakalım bizimki ne çok merak ediyorum 🥰
Svcnvebebegi NurperiDemirci özel hastaneydi canım ama ultrason cihazı devletteki gini eskiydi. Görüntü net değildi
Suleermz Svcnvebebegi bize 15. Haftada kız dedi netti doktorumuz detayliya kadar bekledim sonra başladım ama sizin doktorunuz bekleyin demiş en azından diğer kontrole kadar beklemekte fayda var derim
Prenseslerinannesi344 Mucizeminnos kiz bana da 13 de ozel hastane oglan pipi gordum dedi 17 dr kiz derse sasmicam burayi okudukça sok oluyom
Mucizeminnos Prenseslerinannesi344 ben de yarın netleşirse bakcam bakalım pipiyi görünce değişmiyo diyolardı gördükte pipiyi ama değişiyomuşta burda okuyunca yani yarın bakalım ne çıkcak😃
Prenseslerinannesi344 Mucizeminnos ayn esim erkek diyo ama persembe gitcem bnde sanmiyorum oglan olduguna kiz der olsun saglikli olsun ds prensesim hayurlis ole gelsin
superstar_00 Svcnvebebegi Hem kız hem erkek çocuğuna hitap edecek renkler , sarı, bej, beyaz, turuncu gibi renkler tercih edilebilir.