Buketkara Tospikannesiiiii sanırım kız canim o yumurtalık gibi görünen kısım da dudakları olabilir :) öncelik sağlık Rabb’im kucağınıza almak nasip etsin ☺️🤲
Tospikannesiiiii Buketkara Bi resim daha atıcam canım inşallah kızdır kız istiyorum ama ultrason video izlerken bişi dikkatimi çekti
Tospikannesiiiii Buketkara sence bu pipi mi degildir diye umuyorum inşallah kız istiyorum bir oglum var hayırlısı allahtan tabi ama tatmadıgım meyveyi takmak istemek en masum istek bence 🙈
Buketkara Tospikannesiiiii daha uzun olurdu ☺️ ve altında yumurtaliga benzer bi yuvarlaklik olurdu yandan zaten belli etmiş kendini alta doğru bakıyor o pipi gibi görünen kısım :)
Buketkara Tospikannesiiiii yok pipi daha farklı oluyor ben kendi çocuğumu bile anlamadım biliyor musun yemin ederim pipi mi kız mi ben bile bilemedim ama bu kıza benziyor daha çok Rabb’im gönlünden geçeni nasip eder inşallah sana :)))) ❤️
Buketkara Tospikannesiiiii eheheheheh 🤭 inanabiliyorum insan herkese bı yorumda bulunuyor kendine gelince şok oluyor yorum bile yapamıyor ☺️
ozgurum10 Buketkara aslnda suan 14 haftalık ama bu 10 haftalık fotoğrafımız yenisini atarım o zamansa çarşamba doktora gidicem🌸🌸
mercimekmi https://www.hizliresim.com/ltpqoto bugün doktora gittim 11. haftayla uyumluymuşuz doktorumuzun bir tahmini var ama 2 hafta sonra daha net öğreniriz dedi ben çok merak ediyorum tahminlerinizi alabilir miyim