AlyaUrasmoms
Kullandığınız ilacı merak ettim. Çünkü sistem böyle işlemez devlet bile olsa. Siz anesteziden geçtiniz mi? Çünkü kendi doktorunuz demese bile anestezi doktoru mutlaka der ilacı şu zaman kes diye. Ayrıca iğne kullanıyorsanız 24 saat öncesi, bazı haplar 72 saat öncesinde bırakılması gerekiyor. Yani 24 saat kullanılmaması gereken bir ilaç için bugün ertelenen ameliyat hiç taburculuk verilmeden yarına ertelenebilir..
📌Ayrıca size şunuda söylemek isterim, ilk doğumunuz sezeryan ise; şu an doğum eylemi başladığında durum her ne olursa olsun başvurduğunuz devlet hastanesi nöbetçi hekimi sizi sezeryana almak zorunda. Hayır ben bunun hekimi değilim diyemez acil durumlarda. En kötü ihtimalle sizi sevk etmekle yükümlü.. mesela dr gittiniz muayene ettiler açıklık var dediler başlayan doğum eyleminde şu hastaneye git diyemezler, derlersede hakkınızı arayın. Ben başlayan doğumla nereye gideyim yolda doğurursam ne olacak o zaman sorumluluğun size ait olduğuna dair bana evrak verin deme hakkınız var.Acil bir durumda kullandığınız ilacıda çok göz önünde tutmazlar, kan hazırlığı yaparlar doğum sonu kan takarlar vs. Kalp hastalarının çoğu kan sulandırıcı kullanıyor onların acil durumları olduğunda mecbur ameliyata alıyorlar. İçiniz rahat olsun