Emine003 tamam canm simdi hatirlatadim ewet rahim agzi kisaligindandi 🙄valla hakkını helal et benide yorgunluk bitirdi 😁geri donuk mesajlara da girmek istemedim 🤭 olsun canm bebisin yada senin sagligini etkilemiyorsa gerisi bos olur olur gider ☺️ gercekten de bebislerimiz iyi olsun kuvoze ihtiyac kalmasin bide sutumuz hemen gelsin rabbimden sukurler olsun diyicem 🙏🙏🙏 2 gundur yorgunluktan bittim normalde tuvalet yemek banyo disinda kalkmak yasak olan ben 2 gundur yemedigim halt kalmadi 🤭🤭😂😂 zaten pazara kadar dogurmazsam inşallah 11 12 gun daha dayanir diger randevuya kadar 🤩ondada dogum icin gun verilirse ohhh missss 😋😋 saka bi yana hem bahar temizligi hem sobaydi bacaydi temizligi hem bebis.gelecek diye temizlikti hepsini bitirdim 🤫🤫 darisi tum anne adaylarina gelsin 🤲emine kafa yapaiyosun bende senden mesaj gelince tum scr mi dokesim geliyo 🥰🥰 cok iyi geliyosun bana inşallah bi gun disrdaki hayattada ayni sehirdede ayni yerdede bulunmayi cok isterim 🤲🤗🤗🤗 EGER Kİ HİC AMA HİC GORUSEMEZSEK Bİ GUN SENİ COK SEVDİM ARKADASİM DOSTUM SİRDASİM CANM OLDUN VARSA HAKKİM Bİ GUN SOYLEYEMEZSEM.BENDEN YANA HEPSİ HELAL OLSUN ❤️