Beyza11122 Kızlar 25+3 haftalıgiz ama canım yani kek istiyo nornal kek ıslak kek vs yapıp yiyorum günde 1.2 dilim bunun bı zararı olur mu bebege
Edabykl Beyza11122 ay niye olsunn ye gitsin benim yengem hamile dogurmak uzere hergun sigara hergun filtre kahveler ne kada zararli bisey varsa yiyip içiyor 😂 kekten bisey olmaz 🌸
Azizinannesi2 Beyza11122 bende kahve çikolata kek hepsini yedim yedikçe canım daha çok istedi çok şükür bişey olmamış sigara icenebisey olmuyor 😂
Edabykl Beyza11122 aynen oyle benim canim cok abur cubur cekiyo mesela cips yiyorum canim ne cekerse yiyorum açıkçası 😂🙈
Edabykl Beyza11122 aman ye yaa cok daha zararli seyler tuketen var bunlar yaninda bise degil abartmadan yiyosun sonuçta birgunde tum keki yemiyosan sıkıntı yok 😂
Beyza11122 [silindi] onların içinde uzun süre kalabilsin diye koruyucu renklendirici vs var içindekileri okursan bı çok şey var evde yap ye daha iyi olur
Azizinannesi2 [silindi] bişey olmaz canım ne olsun ki ben hamilelik boyunca cips kola içtim çok şükür bişey olmadı biseyi abartmadigin sürece sıkıntı yok
Beyza11122 Feyza-nur ilk zamanalr hiç birsey yemedim bebek kandan besleniyor diye 6 aydan sonra yemeye başladım 59 la kaldım 66 di en son 67 olmusumdue 😂
Edabykl Beyza11122 2 3 dilimden bisey olmaz arkadasin dedigi gibi sadece kilo aldirir karbonhidrat oldugu icin 😂
Feyza-nur Beyza11122 cok yemenızı tavsıye etmem gereksiz kilo alırsınız canınızın isteği kadar yiyin bırakın 🤣
Deletedmom7373700 Beyza11122 kahkaha attım Allah kahretmesin 😂 akşam eşime diycem dolmalık biber gibiyim diye çok hoşuma gitt 😂