RabiaNur2 tugbamommm inşallah ya bayramdan sonra gidicez nasip olursa doktorumda buyuk ıhtımal cıkar dedi
Caglaasya Angels21 tam 20. Haftada deyirme gibi hissettim şuan 2. Ye hamileyim 13+3 olduk bekliyorum hareketler ne zaman olur
Ruveyda_baskapan anneyimmm42 düzensiz oluyor hareketler canım özellikle yorgun bir gün geçirdiysen aşırı sakin oluyor
Safiye_ Minigebe bebegin izin cinsiyeti ne bugün bizim tam 16 hafta bitti henüz cinsiyet ögrenmeye gitmedim diyorlar erkek bebeklerin daha çabuk hareket ettiği hissediliyor
Findik92227 Safiye_ 14 haftada dr erkeğe benzetti ama kesin konuşmadı bayramdan sonra bakalım öğrenirim inşallah 😊
Safiye_ dezgi şuan burada okuduğuma göre tahminim benimde ogluşum olacak 😊💕 bakalım tahminim dogru mu olacak haftaya ögrenecegim
Taricat Angels21 İlk gebelikte 18.haftada hissetmiştim . İkinci gebelikte daha erken hissediliyormus sanırsam bakalım bunda nasıl olacak ☺️
btlbsr Mervoo ben gebe kalmadan öncede yaz kış dondurma yerdim hamileykende birşey değişmedi. Devam 😁