Ela_nur19 Merhaba hanımlar 5+4 haftalık hamileyim canım sürekli ekşi istiyor bu yüzden sık sık limon veya Limon tuzu tüketiyorum bebeğe bir zarar verir mi?
irem-Dora Ela_nur19 çok sık yeme limon canım ben de günlük yarım limon falan yiyordum ama tansiyon ve ödem açısından riskli olabilir tuzla tüketmek. Asidik olduğu için diş minesine zarar verir onun dışında zararı yok faydası var. Vitamin ☺️
Biroglanannesiii Ela_nur19 Hemen hemen her gün salata yaparım salataya da en az 1 buçuk limon sıkarım en az 1 limon bol sulu böyle canım çekmedi değil ekşi severim bende şükür Allah’a herhangi bi sıkıntım çıkmadı şimdiye kadar
zehraaaktas Ela_nur19 limon tuzunu bilmiyorum ama limonun zararı yok 😊 ama tabi her şeyin olduğu gibi limonun da fazlası zarar
Ela_nur19 irem-Dora 1 kilo yiyorum neredeyse günlük olarak ailem tarafından kısıtlanıyorum bebeğe zarar veriyor diye ama tutamıyorum kendimi
MelekBD Bn günde 1.2 tane yedim ilk dönemler aseriyordum çünkü iyide geliyordu 😍 rahatliyordum kızımı bekliyorum şimdi♥️😍
Irem88- Ela_nur19 bu hamileliliğimde rahat yendiğim tek şey limon günde 1 2 tane yiyorum zararı olmaz diye düşünüyorum
Seyma-06 Ela_nur19 ekşi bende çok fazla canım istiyor limon gördüm mü bende diyorum ama bilmiyorum zararlı mi eksi yada tatlı yemek cinsiyetle mi alakalı