Elif_ztrk Yeni-Anne3333 cnm 4. aydan itibaren baslamalısın vitamin kullanmaya ben regenesise basladım 4 aydan sonra ayımda kan ilacı devit3 vitaminlerini s e kullanmaya basladım 9 aya kadar aynı bunlara devam et
Merveee_41 Yeni-Anne3333 Magnezyum Demir D vitamini Birde doktorumun yazmis oldugu Elenatel2 diye bir vitamin hapı var içinde bütünnn vitaminler var hepsi kombo şeklinde
Nurrab Merveee_41 Merhaba canim Azerbaycandan selamlar. Kullandığın ilaçlar acaba burada da olurmu ? İlaçların adını yazarsan sevinirim banada doktorum Salutem pregma ve Spazmag N yazdı biliyormusun bunları ?Elenatel2 doktoruma sorup kullanmak isterim eğer bula bilirsem )
bussraozturk Yeni-Anne3333 kan ilacı d vitamini magnezyum bir de takviye balık yağı içeren vitamin ilacı
gulsuayan Yeni-Anne3333 gyferon Demir ilacı Regenesis max vitamin ilacı Magosit magnezyum ilacı kullanıyorum D vitamini verdiler aile hekiminden ama midemi bulandırdigi icin ben hiç kullanmadım
Merveee_41 Nurrab Merhabalar canım iyi akşamlar ben turkiyede izmit kocaelide yaşiyorum orda varmıdır yokmu bilmiyorum ama bi eczaneye sor istersen kullandiklarimin ismi Hamilelik Elenatal2 Devit3 damla Ferro sanol kan ilacı Sandoz C vitamini
Seyturak Yeni-Anne3333 d vitamini,elenatal2,gyno ferro sanol. 13. Haftadan itibaren kullanıyorum bunları
Tazeanne0134 Msl22 olmaz canım inşallah ama önemli hem senin için hem bebek için sonuçta kemik gelişimi için falan sağlık ocağı da mı vermedi hiç
Ecoli28 İki çeşit Demir ilacı Magnezyum Kalsiyum Omega Tiroit ilacı 🥲 B12 takviyesi Aklıma gelirse de d vit