Kkaplan
Burda her doğum hikayesini ağlayarak okumuştum ve hep bende yazmayı hayal etmiştim ki çok şükür yazıyorum 🙏aslında doğumumu doktorum 41. Haftaya kadar bekleyebiliriz demişti ama bende artık sabır kalmadı tabi 40 haftadan sonra ve akşamda okuduğum bi haberden sonra çok ağladım ve doktoruma direk mesaj attım oda bana yarın başlatabiliriz doğumunu dedi zaten 40+3tüm ve sabah 7.30da yatışım yapıldı saat 8de doktorum suyumu patlattı ve sancılar başladı önce hafif hafifti daha sonra aman Allahım saat 2ye kadar çektim 6 7 cm açıklığım vardı daha sonra iyice çoğaldı ve doktorumu dinleyip epidural yaptırdım ondada sancıları yine hissediyorsunuz tamamen kesmiyo ama hafifletiyo daha sonra muayene için doğumhaneye aldılar beni ve saat15. 10 gibi bebek geliyo dediler kafasını görüyoruz sapsarı dediler ve tam 15.15ti doğdu yavrum okadar güzel öyle temizdi ki anlatamam ve o nasıl bi hafiflemedir anlatamam bikaç dikişimde oldu ama çektiğim bütün sancılara değer pamuk gibi bişey çıktı çok şükür biraz uzun ve karışık oldu ama kusura bakmayın 🙏 sancılar çok ağır ama inanın değer şimdi uyuyo Emir Noyanım meleğim Allahım bukadar güzel bişeyi bize layık görüp verdiği için sonsuz şükür Allah isteyen herkese versin bu arada topuk kanı alınırken hiç ağlamadı güçlü oğlum 😍 ve kordonumuzuda babamız kesti en büyük destekçi kocamdı çok şükür 🙏💕 benden bukadar kızlar darısı doğuramayanlara Allahım hayırlı doğumlar versin inşallah herkese 💕💕🙏🙏🙏🙏🙏