motherofyourbaby Kızlar ogluma yürüteç almak istiyorum ama erkek bebekte sıkıntı yaratır mı? Hiç duydunuzmu böyle bir sey yada basınıza geldimi
Deletedmom_110 motherofyourbaby tanıdığım kullananlar var bir sıkıntı da yaşamadılar ne zararı olabilir ki
35SD28 motherofyourbaby merhaba, genel olarak yürüteci önermiyorlar. Bacak ve yğrğme gelişimi için bence belli zamanlarınızı ayırıp yürümesi izin destek verin. En sağlıklısı bu şekilde olduğunu düşünüyorum 😇
mrs_elisah motherofyourbaby yürüme arkadaşı alın. Hem kız hem erkek bebekler için yürüteç zaten zararlı. Biz fisher price ın yürüme arkadaşını kullandık kızım kendisi yürümeyi öğrendi. Daha uygun fiyatlılar da var
Deletedmom10846 motherofyourbaby bn oğluma yürüteç kullanmadım dr lar tavsiye etmiyor koltuk kenarında bizim desteklerimizle yürüdü gitti ikinci oğlumda da kullanmayı düşünmüyorum
Ozge motherofyourbaby bunu ben de duydum o yüzden yürüme arkadaşı aldım. Zaten ayak gelişimi için de hem kıza hem de erkeğe önerilmiyor diyorlardı. Ama erkeğe de o yüzden ayrıca önerilmiyor diye duydum. Aslı var mı bilmiyorum tabi.
35SD28 motherofyourbaby yürüme arkadaşı bile çık tehlikeli yüz üstü düşme olasılığı çok yüksek. Karar sizin tabii ki.
mrs_elisah Fisher Price Melodili Zebra Yürüteç (Yeni) | Babymall https://www.babymall.com.tr/fisher-price-fisher-price-melodili-zebra-yurutec-yeni-p-13806 Biz bunu kullandık ama dediğim gibi uygun fiyatlı sağlam başka yürüme arkadaşları da var
Withminou motherofyourbaby erkek cocuklarin testislerinin asagi inmesine engel oluyor doktorlar da onermiyor ayrica bacak ve kalca cikikligina kadar gidiyor ve yurume bozukluguna sebeb oluyor. Yurutec yerine ilk adim arabalari oyuncaklari var ben onlardan kullaniyorum bebegin hayatini riske atma saglik bu saglikla kumar olmaz
gorky Erkek kız gözüyle değil de çocukların yürümesini tembelleştirir, ayaklarında düz basma sıkıntısı olabilir , ev hanımlarının kendi rahatlığı için çıkartılmış diyorlar
Sermec27 motherofyourbaby ben normalde kullanmıyordum kaynanamlar burdayken çünkü yemek vs beraber yiyorduk onlar köye gidince tek kaldım ablamda oğlunda yürüteç kullanmıştı yeğenim 3 yaşında herhangi bir sorunu yok aslında koyduğun süreye bağlı ben mesela gün içinde sadece yemek yaparken koyuyorum mesela toplam 10 dk o da 9 bucuk aylıkken koymaya başladım yaklaşık 1 aydır kullanıyor oğlum 10 bucuk aylık dediğim gibi gün boyu değil de günde en fazla 5 ya da 10 dk sorun cıkarmaz bence birde artık koymam sanırım büyüdü o yürüteçte biraz küçük artık sığmaz oğlum içinden atlayabilir 😁