Rabis277 Ne gelen var ne giden belim aşırı ağrıyor doğum belirtisi mi bilmiyorum artık ayaklarımın üstüne bile basamiyorum
Sgs1 Aynıyız bende tık yok insallah doğum belirtisidir acilmaniz oluyordur isterseniz bir acile gidin muayene olun belki çatı kontrlu yaparlar doğumu tetikler filan güzel olur
Rabis277 Sgs1 gece çok ağrım vardı bugün gündüz yine hiç biseyim yok valla anlamadım ya cumaya kadar doymazsa sezeryan olucaz
Sgs1 Rabis277 Allah yardımcımiznolsun valla benimde yarın yatisim var bakalım nolur hayırlısı olsun inşallah
Cilekreceli1514 Rabis277 benim de aynı direk sezeryan mı dediler size suni sancı vs denemeyecekler mi 😣
Sgs1 Rabis277 evet bugün gittim nst Dr yine sancım çıkmadı 1 cm açıklık var bebiş dahaden kanala inmemiş malesef😅 öğleden sonra yatış yapicam yarın erkenden de suniye baslicaklarmis
Rabis277 Sgs1 suni almayi keşke kabul etmeseydiniz doğumunuz başlamamış bile zaten cumartesi 41 haftalık oluyoruz artık sezeryan tarihi vermesi gerekmez miydi doktorun ben ne konusacagimi da bilmiyorum ki ilk gebeliğim
Rabis277 Sgs1 bende bugün kontrole gittim pazar gününe yatış verdi 41 olduğunda artık ilaçla başlatıyoruz dedi
Sgs1 Rabis277 evet devlete gidiyorum zaten suniye gerek kalmadan yatış verdiler sonra nstnde bebisin kalp atışı zayıflayınca acil sezeryana aldilar çok şükür sipinal anestezi ile sezeryan oldum bebiste bende iyiyiz çok şükür ☺️
Sgs1 Hayır yatisim vardı onun için geldiydim ama suni sancı ya bugün baslancakti ama dün nst de bebek kalp atışı düşünce acilen sezeryana aldilar spinal anestezi tavsiye ederim çok şükür ameliytattan sonra dikiş yeri dışında ağrım olmadı🤣