Nurrrtkn42 Kızlar selam 32 haftalığız ama ne gecem belli ne gündüzüm uyku yok aslında çok uykum var ama bi türlü uyuyamıyorum uyusamda en fazla 3-4 saat sonra tüm gün ruh gibi oluyorum nasıl uyuyabilirim ya son iki haftadır böyle olmaya başladı daha önce bi sorun yoktu uykuya dalamıyorum bi turlu🥺
annesi19 Nurrrtkn42 30+4 olduk , çok zorrr , eskiden 10 da uyanırdım zorla , öglende uyurdum ama şimdii bel agrısından uyuyamıyorum , son haftalar geçmicek derdiler , çok dogruymuş , başladı galiba o günler
BirFeyzaBirBebek Nurrrtkn42 ben şuan 17 haftaligim. Bu zamana kadar gece doğru düzgün uyuyamadım. İlk zamanlar bulantilardan sonra gaz ve siskinlikten. Misal onceki gece 3 te gaz yüzünden rahatsız olup sabah 7ye kadar uyuyamadim. 30 lu haftalarda nasıl olacak bilmiyorum 🥺
Deletedmom73711 Nurrrtkn42 Biz bugün 18+0 olduk ben de neredeyse başından beri doğru düzgün uyku uyuyamıyorum, hele şu son 1 aydır erken uyuyorum ama gece minimum 3-4 kere uyanıyorum. Sağa dön, sola dön, amuda kalk.😂 Bugünde saat 04:36’da uyandım, hala dönüp duruyorum.🙄
H34- Kızlar bende öyle 😔 Haftadayım . Gece çok nadir bir şekilde o da 1-2 saat..O da kalitesiz. Bir çaresi var mıdır? Kimle konuştuysam herkese uyku yapmış hamilelik bize uykusuzluk..😔
Eminedmr Nurrrtkn42 34.haftadan bildiriyorum uykular haram oldu gençliğim bak talanda oldu her haftanın ayrı bir zorluğu var Rabbim kolaylık versin valla bi dogursaydim Allah’ın izniyle diye dolanıyorum
Bebisiannesi Nurrrtkn42 Sebepsizce ağlama isteği geldi okuyunca 😭 aynı dertten bende yakınıyorum deli olacam üstelik çalışıyorum 29+2 deyim belimin ağrısından duramıyorum uyuyamıyorum 😔 hayırlısıyla doğsun diyorum artık şimdiden ileriki haftalarda ne yapacam hiç bilmiyorum 🤷♀️ işyerinde ruh gibi geziyorum mutsuzum yüzüm gülmüyor 😔
Derininannesi_ Nurrrtkn42 38.haftaya giriyorum 38 haftadır toplasan 3 saat uyumadım aylardır uykusuzum son günlerde iyice arttı
Minigebe Nurrrtkn42 başlarda bende uyuyamiyordum yüz üstü döner miyim korkusundan sürekli uyaniyordum kayinvalidem sagolsun hamile yatağı dikti kocaman içine bi gömülüyorum tuvaletim gelmedikçe uyanmiyorum belki size de iyi gelir