Ela6161 Arkadaslar burda bicok kez catlak önleyici kantoron yagi kullaniyorum diyen vardi ama internette okduguma göre hamilelikte iyi degilmis bende anlamadim simdi kulllananlar yorum yapabilirmi rica etsem. Ona göre alacagim da
Adeninannesiii Ela6161 arkadaşım ben açıkcası madecassol kullanıyorum ve önümüzdeki günlerde kakao yağı ve badem yağı almayı düşünüyorum istersen bi araştır. Çatlak krem ve jellerine boşuna para dökmek istemedim.
AleynaSvn Ela6161 kantaronu bilmem çatlaklık genelde anneden gelen bişey benim annemin sadece yanları çatlamıştı birazcık o da benim de aynı şekil ama karnımda hiç yoktu ekstra olarak da ben badem yağı kullandım onun dışında da hiç bişey yapmadım yani bazen ne yaparsan yap ne alırsan al fayda etmiyor
esn46kyy Ela6161 badem yağı, hindistan cevizi yağı daha çok öneriliyor Ben bunları kullanıyorum Bide vazalin 😊
Askiletotomsu Pineapplemom hurafedir ya İçeriğini bilmediğimiz kremler iyi de Zeytinyağında bekletilmiş kantaron çiçeği kırk gün bekleyip kantaron yağına dönüşünce mi zararli