Cigilipub Kızlar merhaba, 2 haftadır z.kamilden renkli ulturason randevusu almaya çalışıyorum ama asla alamıyorum artık sinirlerim bozuldu istanbulda renkli çeken hastane ilgili doktor ve fiyat bilgisi konusunda yardımcı olabilir misiniz 😔>!!<
Deletedmom2265 Cigilipub Çamlıca medipol Emine Aydın Perinatolog 1260 TL yaklaşık 40 dk sürüyor ben çok memnun kaldım
Minnak34 Cigilipub Esenyurtta özel hastaneler fiyat normale göre daha uygundu bende araştırırken öğrenmiştim bi arayın isterseniz 600 civarıydı reyap esencan falan
aslhansrc1 Cigilipub egerki haftana varsa daha geçmiyorsa aramaya devam et derim bende yarın zeynep kamilde girecegim detaylı ultrasona çok zor aldım randevuyu son kez arıyorm artık dedigimde randevu buldum 🙂
Cigilipub Deletedmom2265 fiyatı yüksek geldi kuzum, zeynep kamilden çıtayı bir anda o kadar yükseltemem yavaştan alıştırmam lazım evdekileri 😅
Deletedmom2265 Cigilipub Doğrudur. Naçizane tavsiyem tercih edeceğiniz hekimin Perinatolog olmasına dikkat edin çünkü radyologlar veya uzman kadın doğumcularda yapıyor uyguna ☺️
Cigilipub Zeyzeym çok iyi gerçekten fiyatı ilgisi alakası nasıl acaba detaylı bakıyor mu bilginiz var mı
Cigilipub Deletedmom2265 haklı olabilirsiniz ilk hamileliğim çok tecrübe sahibi değilim açıkcası, desteğiniz için teşekkür ederim 😊
Zeyzeym Cigilipub kendisi Zeynep kamil de doç doktor yaklaşık 45 dk bakıyor giden herkes bana çok tavsiye etmişti yalnız erkenden randevu almanız gerekiyor bize 2 hafta sonrasına ancak verilmişti çok giden var çünkü bilginiz olsun istedim
nrsen Cigilipub ben gittm gayet ilgili eşle giriyorsunuz bde renkli btane fotoğrafta veriyor. Tüm detayları tek tek söylüyor 45-50 dk sürüyor
Cigilipub aslhansrc1 20. Haftaya girmek üzereyim 24 e kadar çekiliyor diye söyledi doktorum bir süre arayıp hem de özelden randevu alacağım artık şansımıza hangisi olursa
Cigilipub Zeyzeym çok iyi fiyatı da zorlamaz hem bütçemizi randevu bulamazsam bir haftaya kadar burdan randevu alırım, çok teşekkür ederim 😊
Cigilipub nrsen harika, eşim ve annemde görmek istiyordu hem onlarla beraber girerim 😊 malum devlet hastanesinde hoca her zaman almıyor içeri 😊
aslhansrc1 Cigilipub ben bugün gidip çektirdim sonunda orda bi bayanla tanıştım tesadüfen o dün gece almış randevu bugün gitmiş
nrsen Cigilipub ama tek kişi alıyor sanırım annenizi alır mı bilemedim. Çok keyifli geçiyor herşeyini tek tek inceliyor. Zten kendisi zeynep kamilin doktoru orda muayenehanede detaylı bakıyor. Çok ilgili sağolsn ben çok memnun kaldım
Cigilipub aslhansrc1 bana 16:00 da açılıyor randevu demişlerdi Ben de o saate alarm kurmuştum gece mi açılıyor acaba
Cigilipub nrsen her şekilde şansımı deneyeceğim artık, ben de aşırı merak ediyorum bir an önce zaman geçse de gitsem diyorum açıkcası 😊