_Busra_41 Selam kızlar hamileyken saç kestiren oldu mu saçlarım çok uzun ve cansızlar uçlarından kestirmek istiyorum ama bazı insanlar bebeğin ömrünü kısaltır diyorlar inanmalı mıyım bilemedim kestiren var mı?
Ebruu91 _Busra_41 Allahın vermiş olduğu can saç kestirmeyle kısalır mı ya saçma saçma şeyler bana da diyplar kestirme diye sinirleniyorum 😄
bebeklerin_annesi _Busra_41 12 haftalık ken eşim hem kesti hem organik boyayla boyadı Onlar batıl inanç Moral olarak çok düşmüştüm iyi geldi bana
Melek141120 _Busra_41 ben kestirmiştim hamileyken vaktiniz varken kestirin bebiş doğunca ilk zamanlar kuaföre gitmekte zor olur ben gidemiyorum kızım 3 buçuk aylık bensiz durmuyor balım
Merveofs Ayy o kadar saçma kiii ama beni de deli ettiler annem de kaynanam da izin vermiyor. Tamamen batıl inanç
asliu_ _Busra_41 12.haftada uclarini kestirmistim canuk uzadi ve yiprandi gecen gun 28.haftada yine kestirdim cok guzel oldu ferahladim 🥰 sacma sapan batil inançlara inanmıyorum
Minagezer _Busra_41 Saçmalık hersey Allahın takdiri kestirdim hurafelere inanmiyorum bence sende inanma Allahın verdiği ömürle saçımı kestirmenin ne ilgisi olabilirki?