KADER743 Uzaninca geceleri boğazım kapanıyor gibi balgam gibi nefes alamıyorum bu normalmi veya bu niye oluyo sizlerdede oluyomu lütfen bildiklerinizi yazın öleceğimi düşünüyorum resmen bı an
irem-Dora KADER743 burun bandı kullanıyorum ben çift yastıkla beraber, yoksa horlayıp nefessiz kalıyorum zaten. Randevunuza daha çok varsa eczaneden alıp bir deneyin, doktor ilaç yazarsa o zamana kadar rahatlatır belki bant
KADER743 Serapcemre yok denemedim oturmuş sabah olmasını bekliyorum ağızdan nefes alıp veriyorum bildiğin bu arada 29+4 hamileyim
Serapcemre KADER743 aynıymış haftamız ben de senin gibiyim burnum tıkalı benmde bır yumuşak yastık koyuyorm o şekilde yatıyorm tek yastıkla yatamıyorm kafa azcık kalkınca daha rahat oluyot
Trmerve KADER743 doktorum bana burun yıkama solüsyonu önerdi o çok rahatlatıyor inanın geniz den ağız a kadar temizliyor başka birşey önermedi
KADER743 Serapcemre eşim yanımda rahatsız oluyo artık ses çıkarıyorum hırıltılı çok zor salonda oturuyorum rahatsız etmemek için o gitme diyo ama rahatsız olduğunu uyutmadigimi biliyorum
Serapcemre KADER743 🤣vallaha o gitsin yataktan sen hamilesin ne keyfini bozuyorsun kmse kusura bakmasın bir yerden nefes alırken kimseyi düşünemem
Trmerve KADER743 ben doktoruma direk boğazımda balgam birikiyor gibi nefes alışımı etkiliyor özellikle geceleri oluyor dedim öylelikle verdi bana seni rahatlatır diye gerçekten rahatlatıyor aynı gün etkisini görüyorsunuz bir zararı yokmuş zaten marka filan da belirtmedi eczaneden direk aldım sorup doktorunuza kullanabilirsiniz
Trmerve KADER743 çok kötü birşey gerçekten insanın kendisini rahatsız ediyor . Doktorunuza danışıp biran önce kullanmanız çok işinize yarayacak gerçekten benim doktorum ilaca karşı olduğu için bu tarz şeylerle geçirmeye çalışıyor
Trmerve Serapcemre bende hamile olduğumdan beri eşimi başka odaya gönderdim başta çok sıkıntı çektim diye şimdi o da korkuyor vururum filan diye hep ayrı yatıyoruz
Serapcemre KADER743 vallaha ben her gece yaşıyorm bunu hır hır hır 🤣istediği kadr çalışsın ben mahvoluyorm o gitsin yatsın kmseyi düşünmem ben kötüyken😁
Trmerve Serapcemre ben resmen birde yanında tükürük üretiyorum böyle bir problem yaşıyorum hiç uyuyamıyorum eşim de beni öyle rezil görmesin diye ve sıkıntılı gebelik geçiriyorum kanamalı filan 6 kez de düşük yaptım gelebilecek her zarardan aklımız sıra kendimizi koruyoruz