Nursemablk Sat 22-26 mart Henüz regl olmadım, adet olacakmışım gibi kasıklarımda bi gerilmeler oluyor, göğüs hassasiyeti yaşıyorum sanki birazdan regl olacakmışım gibi artık sinirlerim bozuldu sizce test yapmalımıyım ?
Gozdgn Nursemablk ayni belirtiler hamileliktede olabiliyor günün gectimi veya gectiyse kac gun gecti ?
Htcnal Nursemablk Gebelik belirtileri ile regl belirtileri ayni.Yani regl gunu yaklastikca ya da gelince rutin agrilari yasiyorsunuz ama tabii ki regl gelmiyor .Hatta 2_3 aylik gebelikte bile regl gunu gelince agri yasaniyor. Test yapabilirsiniz,varsa silik de olsa cikar eger 5 gun gecikme varsa .
Nursemablk Hapyymami55 reglim düzensiz olduğundan tarih tutuyorum, bir de adet takip uygulamasından bakıyorum. Uygulamaya göre 5 gün gecikme var
Gozdgn Nursemablk test yap istersen benim 2. Gebeligim ikisindede en buyuk belirtim goguslerde hassasiyet adet sancisi ve cok sık tuvalete çıkıyordum ozellikle 2.de hic beklemiyordum adet olurum olurum onun agrisidir dedim ama herkeste belirtiler farkli olabiliyor insallab istedigin sonuc olur 🙏😊
Nursemablk Htcnal yapayım bakalım inşallah vardır dua edin hep bana 🤗 Sanki bu sefer çift çizgi görecekmişim gibi hissediyorum inşallah öyle de oluur 🤭🤗
Nursemablk Gozdgn ayy hadi inşallah olmasını çok istiyoruz inşallah vardır Ramazan hediyesi olur bize 🤭 erken gebelik testi aldım şimdi sahura kadar oturup akşama doğru uyanıyorum uyandığım zaman mı yapsam yoksa fark etmez mi acaba 🤭
Gozdgn Nursemablk insallah su guzel günde guzel haberi alirsin 😊🙏 genelde sabah erken yap diyorlar ama ben iki testimide aksam yapmistim cok degistigini düşünmüyorum
Nursemablk Gozdgn sabah akşam bende değiştiğini düşünmüyorum gene de nolur nolmaz uyandığımda yapmayı planlıyorum 🤭😂
Nursemablk aycabelgin0 Htcnal denizasigi Yaptım kızlar ama negatif 😒😒 Neden böyle oluyor anlamıyorum 😒