Reyhan35 22lavantam erkek adam atsın tekmeleri de gör sen ben bu saatte erkek adamın tekmeleri yüzünden ayaktayım 😂😂
Limonzeytin 22lavantam Valla kesin net değil o yenilen şeyler. Benim kızım tatlı sevmıyo mesela çok denedim çikolata vs yiyince tık etmiyo😁😁 herkesn aynı olmaz. Kemikleri güçlenp büyüdkçe hissedeceksnz zaten illa bişiler yemek şart değl yani. Az sabır😊😊😊
Reyhan35 22lavantam 18+5 ti gece bi baktım biseyler oluyor başta anlamadım ikincisinde anladım kelebek sanki kanat çırpıyor içinde şimdi o kadar alıştım ki tekmeler çok sert asla durmuyor şu an hıçkırıyor mesela 😂
22lavantam Reyhan35 yaa hıçkırığını sevsinler maşallahh. Benimki kesin anası gibi yan gelmiş yatıyodur 😂
Reyhan35 22lavantam valla bende yan gelip yatıyorum babası da öyle ama küçük bey asla bizim gibi değil kız bazen diyorum bu hiç uyumuyor mu acaba kıpır kıpır 😂
22lavantam Reyhan35 bak sen beni çok heycanlandırdın valla belki bebek de hisseder de al burdayım der 😂
22lavantam Reyhan35 ben ara ara yine duygusaldım şimdi de öyle çok değişen bişey olmadı normalim yani ama her an burnumun direği sızlamaya hazır 😂