Hatice88 Slm kızlar bugün şeker yüklenmesi yapıldı sekerim 183 cıktı doktorum dahiliye ye çık dedi çıktım oda beni diyetisyene yönlendirdi açlık tokluk bakılsın 2 hafta diye neden böyle oldu ki diyetisyene daha gitmedim sizce çokmu normal mi. Bn öyle tatlı çok yiyen biri değilim sizin kaç cıktı doktorunuz neler diyo şimdide. Teşekkür ederim 😘😘😘
Gul_hamad Hatice88 bana doktor normal 94 olmasi gerek,ama bende 95 cikti. Cikolata falan yasaklandi,cola gibi seyler. Ama ben dubaideyim,turkiyeyi bilmiyorum. Eger ayniysa rakamlar senin degerin cok yuksekmis. Kesinlikle dikkat etmelisin
Bihilal Hatice88 bende yaptırdım 2gün önce ama daha sonucumu bilmiyorum ebede randevuya gittiğimde öğrencm
Filizdogan Hatice88 50 ml 190 çıktı dırek ınsulın ama yınede bı dıyetısyene gıt dedı bana doktorUm gıttım dıyete başladım bu arada bugünde 100 ml yapıldı bu gün normal çıktı çok şükür doktor yinede kontrol amaçlı dıyete uy dedı 2 hafta sonra açlık tokluk baktıracağım bende
Filizdogan Hatice88 dıyetısyene gıt canım sende doktor onerdıyse yüksek çıkmış senınde şeker bıraz tehlıkelı bebek ıcın demıstı doktor bana ıhmal etme sende
Hatice88 Hatice88 sabah açken 81 cıktı tokken 126 cıktı iyi mi hani doktorum 140 dan aşağı olsun diyordu