KumsAlyaa Kızlar yarın Prof.Bülent Berker’e histereskopi ve laparoskopi olmak için Ankara’ya gidiyorum çok heyecanlıyım inş hakkımdan hayırlısı olur ve sonunda mucizeme veya mucizelerime kavuşabilirim dualarınızı eksik etmeyin güzel kalpli bacılarım 🤲🏻❤️
Tomrishatun KumsAlyaa hayrilisi olsun canim ınsallah iyi geçer cift cift bebislerin olur.ben bile heyecanlandim🤗
Prensesimin_annesiyim KumsAlyaa Hersey gönlünüzce olsun inşlh rabbim gönlünüzde ne var hayırlısıyla nasip eder🤗
Hillss KumsAlyaa rabbim bu güzel günler ve geceler hürmetine kimsenin kucağını benimde kucağımı boş bırakmasın bize de anne olmayı nasip etsin inşallah ❤️ hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun evimize bereket getirsinler inşallah ❤️
KumsAlyaa Tomrishatun Ay ağzın bal yesin canım inşallah rabbim sana bana isteyen hasretini çeken herkese nasip etsin Amin
aslikadir KumsAlyaa KumsAlyaa Rabbim çifter çifter versin canım benim. Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin kızlı oğlanı.
KumsAlyaa Prensesimin_annesiyim Amin inş canım Rabbim emeklerimi boşa çıkarma hakkımdan hayırlı ise nasip et hayırlı değilse gitmeme engel birşey çıkar diyorum hep
ParildayanYildiz KumsAlyaa benim rahmimde perde olduğunu öğrendim histeroskopi olucam da bana anlatabilir misin canım neler yaşadın nasıl geçti acaba çok kişi anlattı ama sen çok yeni olmuşsun ya birde senden dinlemek isterim mümkünse
KumsAlyaa ParildayanYildiz valla canım hiç korkma anlamıyorsun ki zaten ne olduğunu anestezili olduğu için histereskopide dikiş bile yok aynı gün taburcu bile olabilirsin sadece ameliyat günü kanaman oluyor biraz sonrasında leke leke olup bitiyor hemen bir ağrı sızı vajinada hissetmiyorsun bile benim rahim y şeklinde diye histereskopi oldum bence laparoskopi daha zor dikiş var çünkü onda beni laparoskopi çok etkiledi canım göbek deliğim günlerce ağırdı dikişlerim yine öyle ben histereskopi olduğumu bile unuttum sadece laparoskopi olmuş gibiyim sadece sana tavsiyem anesteziyi hemen atmak için kahve iç ben anesteziyi biraz zor attım öksür öksür bir hal oldum birde dikişli ya karnım beni o da çöm zorladı yani demem o ki asla zor değil histereskopi aşırı kolay bir ameliyat ve şanslısın bence sadece histereskopi olacağın için
KumsAlyaa ParildayanYildiz Çok iyi bir profa ol derim ama çok iyi araştır doktorunu ve güven çok önemli güvendiğin bir doktora ameliyat ol derim
ParildayanYildiz KumsAlyaa çok geçmiş olsun canım inşaAllah sağlığına kavuşur bidaha yaşamazsın herhangi bir sorun🤲 çok teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın benim rahmim normalmiş ama sadece perde görüldü bende o yüzden ameliyat olmaya karar verdim inşaAllah hayırlısıyla olur biter canım
ParildayanYildiz KumsAlyaa aynen canım dediğin gibi bir doktor buldum çok şükür ona çok güveniyorum ilk devlete gitmiştim ama beni zaten bu doktoruma yönlendirdi benim de bildiğim bir doktordu herkesten duyuyordum onu inşaAllah banada bir sorun yaşatmaz
KumsAlyaa ParildayanYildiz hiç korkma canım aşırı kolay yani ameliyat bile denilemez sende zaten olunca anlayacaksın gönül rahatlığı ile gir çık
KumsAlyaa aslikadir Allah razı olsun canım Rabbim dileyen isteyen anne olma duygusunu bir kez bile canı gönülden içinden geçiren herkese nasip etsin evlad hasretini kimseye yaşatmasın kucağımızı boş yuvamızı evlatsız bırakmasın Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun tüm isteyen herkesin Amin.