Deletedmom_13 bende düşük yaşadım genetik test verdim genetik testi verdikten sonra hamile olduğumu öğrendim ilk zamanlar kullanmadım doktora geç gittim 6 haftalıkken falan o zaman tedbir amaçlı başlamıştı gerek duymadı her şey yolunda diye ama eşim korktuğu için başlanmıştı 2 hafta sonra tekrar gittim 3. Aya kadar devam etmemi söyledi ama tabi ben bu arada kendim vuramıyordum kan sulandırıcı iğneyi sağlık ocağına gidiyordum hafta sonu tatil olduğu için iki gün geçiyordu daha sonraları öğrendim vurunmayı o arada genetik testin sonucu çıktı hafif pıhtılaşmaya yatkınlık var dediler ama genel olarak temiz çıktı şehir değiştirdim doktorum değişti şimdiki doktorum birde aspirin verdi hem iğne hem aspirin kullanıyorum ama iğneyi bazen bir gün vurmuyorum ertesi gün vuruyorum şu an 17+0 olduk bi sorun olmadı şimdiye kadar bundan sonra da olmaz inşallah 🥰 ama yine de doktora danışın derim bundan önceki hamileliğimde doktorun biri bana coraspin verdi 7. Haftada boş gebelik olduğunu öğrendim kısa bir süre kullanmama rağmen düşükten sonra çok kanamam oldu dikkatli olmak lazım geçmiş olsun rabbim size en kısa sürede nasip etsin inşallah 🥰🥰