Cananyildiz Kızlar Allah nasip ederse Eylül sonu gibi doğum görünüyor. Takımın içine giydirecegim Zıbının kolu nasıl olmalı bilemiyorum. Askılı mı , kısa kollu mu , uzun kollu mu ?
gulin-35 Cananyildiz uzun kollu bence usuyorlar tek katla sonucta cok kucuk ve cok sıcak ortamdan cıkıyorlaf
Biroglanannesiii Cananyildiz Canım benim de inşallah Ağustos ortası ben belli sayıda kısa kollu aldım sonrası hep uzun çünki en fazla 2 ay yaz görücek diğer türlü kısa kollu olanları atlet gibi giydiricem yani ikisi de ziyan olmaz kullanırsın
minikmucizemmmmmmm Cananyildiz canım benim de Eylül ortası gibi gözüküyor 🤗 yenidoğan olarak iç zıbın 3 uzun kol 2 sıfır kol 1 kısa kol aldım bebisin kilosu ve gelişimine göre daha alırım dedim
Cananyildiz gulin-35 bende öyle düşünüyorum bide kış olacak sonuçta ekim başı tabi bulundugumuz yere gore değişir de
Cananyildiz Biroglanannesiii benimki eylül sonu canım biraz daha serinlemis olacak artık ama sen kısa kolluları almakla iyi etmişsin belki 1 tane kısa kollu alırım bende
Limonzeytin Cananyildiz Artık kışa gelecek neredeyse uzun kollu al bence. Nerede yaşıyosn bılmıyorm ama uzun kollu mantklı ekim ayı sıcak olmaz çnkü ilk haftalar yani.ben bile ağsts snu görünüyo ama kısa ve uzun aldım nolur nolmaz dıye .
gulin-35 Cananyildiz benımde dogum ekım bası ızmırdeyım ama yıne de yzun kollu alıcam dıger oglum temmuzda dogdu ona da uzun kollu ustune takım yada tulum gıydırmıstım hıc terlemıyordu
Cananyildiz Nskyhn bendede 7 ekim gösteriyor ama 40 hafta olarak hesaplıyor 40 haftayi bulacağını pek sanmıyorum kendimi eylül sonuna endeksledim 😂
Limonzeytin Cananyildiz Biz gibi tayincisinz demekki hayrlısı olsn ama en azndan ne taraflara gideblceğnz bellidr bölge olarak ona göre hareket edin. Eylül sonu demşsnz ya hani ilk haftalar yinede ekime denk gelr diye dedm zaten uzun kollularda aşırı kalın olmuyolar bende karışık aldm hayrlsı 😊😊
Nil2736 Cananyildiz yaşadığınız bölge önemli. Mesela akdenizse askılı çıtçıt gibi gibi… Ben ist da yaşıorm. Eylül ayı için kısa kol twrch ediorm.fazla sıcak sevmez çocuklae
Cananyildiz Nil2736 tayinci oldugumuz icin suan belli degil canım ama 1 ay falan Ankarada olacağım doğumda
Cananyildiz Limonzeytin doğu bölgesi yazdık ama mesela urfa sıcak ığdır çok soğuk o yüzden birsey diyemiyorum 😂 sizde mi bu yaz tayincisiniz suan nerdesiniz