Fatmaclk96 tugbamommm Heyecanlandım 2 kere yaptım onlar negatifti bu ay birazcık umutluyum çünkü sanırım tam yumurtlamaya denk getirdik zaten 3. Denememiz bu ay ama aslında ilk gibi meğer ben yumurtlamaları yanlış hesaplıyormuşum adet döngümü karıştırmışım hep kaçmış 😂😂
Rsk98 Fatmaclk96 umarım hamilesinizdir bende hamile haberinizi bekliyorum bence de sabahı beklemeyin şimdi yapın erken gebelik testiymiş sonuç inşAllah hayırlı çıkar Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin :)
Fatmaclk96 Rsk98 Umarım ya Allah razı olsun ❤️ Haber edicem kızlar güzel hayırlı haberlerle gelmek nasip olsun 😍
Aycaktas Fatmaclk96 yap ben çatlarım meraktan ama sahura kalkmıyorum ben simdi yap iki damlacık yeter 🤣
Fatmaclk96 Aycaktas Yok beklicem az heyecan olsun 😂😂 kendime söz vermiştim pazartesi sabah yaparım diye sahura çektim bakın oda sabah gibi bişey 😂
Ayvacekirdegi Anaa biz çatladık burda hala testi yapmıyorsun 😂 valla bende on kere yapmıştım He 😄 hadi bekliyoruz 5 dk sonra haber ver 😂💃💃💃💃💃
Fatmaclk96 Ayvacekirdegi Bi benmiyim çok iradeli yaa 😂😂😂 şimdi gram yok kızlar idrar nasıl yapayım su içeyim gelirse eğer yapayım 😂😂😂
tugbamommm Fatmaclk96 tuvalete git o anın heyecanıyla hemen geliyor dene bak 😂😂😂 valla tam yatıyım diyorum sayfayı yeniledikçe yatamıyorum işe uykusuz gidicem senin için 😂😂
Ronyanin_annesi Fatmaclk96 bacım Allah’ına yap testi uyuyamam meraktan ben gün içinde test yaptım gayette çıktı aynen 4 gün geçmişti adetim etken test bile degildi
Fatmaclk96 tugbamommm Gece gece iyi güldük ya 😍 İnşallah güzel haberler veririm size dahada mutlu oluruz 🙈