Leylaaa38 Kızlar belki daha önceki postumda okumuşsunuzdur tekrardan hamileyim 6 haftalık fakat merak ettim 2. Gebelikte karın daha çabuk ve daha çok büyür diyorlar doğru mu? 🙄
yektanem25 Leylaaa38 doğru ilk gebeliğimde karnım 7.ayda belirirken şu an karnım burnumda 6 aylık hamileyim şimdiden çok kısıtlıyor beni zorluyor ilk gebeliğimde çok aktif bir hamistim bana mısın demezdim
asyaa15 Leylaaa38 aynen 2.gebeliğşm 14. Haftadan itibaren hıxla büyüdü ve şuan 38 de ama ilkine gre baya büyüdü. Ve çok aşagıda
gulin-35 Leylaaa38 evet benım ucuncu gebelıgım ıkıncıden de daha cok cabuk buyudu oncekınde bes aylıkken olan gıbrk suan uc aylıkken var
Elfsndkl Valla bende 7 haftalık hamileyim , ilk hamileliğine göre karnım daha çabuk cıktı sanki 4 aylık hamile gibi duruyo göbeğim 😂
Melike464860 Leylaaa38 bence öyle ikinci hamileliğim 15 haftalık hamileyim ve barız dışardan belli oluyor eşim ilk zamanlar acaba ikiz mi niye böyle hemen büyüdü diyordu😄
Gulsah0306 Canim ilk gebelikgimde 7. Aya kadar hamilelik gibi bir durum yoktu dışarıdan görüntü vs. Şimdi 2. Gebelikte 3 Aydan göbek frladi
Tunurr Leylaaa38 benim tam tersi oldu ya bende mi bi problem var anlayamıyorum ilk hamileliğimde çok erken ödem tutmaya başlamıştım gerçi onda çok fazla dinlenme yemek yeme fırsatım oluyordu ama bunda 19. Haftadayım o kadar az göbeğim var ki ve 1 kilo almışım sadece 3 yaşında oğlum var onun peşinden koşmaktan dinlenmeye yemek yemeğe çok fırsat bulamıyorum sanırım o yüzden
Skrn3- İlk gebeliğimde 3.5 aylıkken büyümeye başlamıştı ama yavaş büyüyordu , 2. Gebeliğimde 3. Aydan itibaren belli olmaya başladı ve çok hızlı büyüyor , ikinci gebeliklerde daha çabuk belli ediyor 🤰
Kbrkrt Leylaaa38 ilk defa duydum ama 2. Gebeliğim cinsiyet erkek olduğundan mı acaba dedim daha sivri büyürmüş ya benim de ilkinden daha çabuk çıktı karnım hatta son haftalarda nasıl olacak hayal bile edemiyorum
Tatlisannedilekk Leylaaa38 evet doğru benimde 2.hamileliğim, ilkinde 7-7bucuk aylıkken çıkmaya başlamıştı şimdi 6buçuk aylık hamileyim kocaman göbeğim var yavaştan zorlanmaya da başladım artık
Ozlemyvz Leylaaa38 benim ilk gebelikte karnım küçüktü ama ikinci gebelikte daha da küçük😅herkes bana 2. Gebelikte daha büyük olur dedi ama bende tersi oldu
Tubmavi Leylaaa38 bence tamamen kişiye özgü bir şey. Etrafımda en az 6-7 tane hamile var. Benim İlk gebeliğim onların ise 2. 3. Gebeliği. Onlara göre çok erken büyüdü ben 15te ilk hareket hissettim onlar 20lerde. Bide onlar dedi bana ilk gebelik 20den erkem hissetmezsin biz daha erken hissederiz en az 6-7 kişide böyle oldu durum. Arkadaşım 19 haftalık 2.ye hamileymiş iş arkadaşım ve komşum her gün görüyorum daha yeni söyledi düşük riski varmış diye saklamış. Söyleyene kadar hiç anlamadım benim 16da bile saklanamayacak durumdaydı.