Jana Merhaba arkadaşlar, 3 hafta sonra sezaryen doğum yapacam, normal külot giyilir mi ameliyat sonrası? Yani kesiye zarar vermez mi? Yoksa yüksek bel hamile külodu alsam daha mı iyi olur? Siz ne yaptınız ne kullandınız. Teşekkürler💕
Denizpyraz Jana kesinlikle yüksek bel al canım dikiş yerine denk gelince canın yanar ben yüksek bel giydim.
Tazeanne0134 Jana canım ben yüksel bel külot almıştım ilk gebeliğim de şimdi de 35+3 haftalık hamileyim yine aynı şekilde aldım inanılmaz rahat zaten ilk 1 hafta kadar depend kullanıyorsun sonra lohusa pedi kullandım kullanırken de yüksel bel külot giydim
Cemrreedemirci Jana ilk 2 gün depend giydim kuloda gerek kalmadı. Sonrasında kesinlikle yüksek bel olmalı kesi yeri için. Bı beden büyük olursa da iyi oluyor karın yavaş yavaş küçüldükçe normal çamaşıra dönersiniz.
2bebe1gebe Jana ben ilk doğumda bilmediğimden normal alıp koymuştum😂 sonuç hastanede kilotları oval şekilde kesmiştik çünkü dikişime değiyordu ve can yakıyordu 2.de hamile kilodu almıştım ve çok rahat etmiştim hiç değmiyordu dikiş kısımları
minik22 Tazeanne0134 yüksel bel çamaşır göbek deliği üstüne mi çıkması lazım göbek deliğinin çok az altında var çamaşırlarım yeniden almaym diyodum 😀
Tazeanne0134 minik22 kız yok göbek deliğine kadarda olsa yeter çünkü oturunca vs kesiye gelmemesi için yani
Cansugamze_ Depend kullandım kanamam bitince iç çamaşırına geçtim ama ilk 3 hafta hamile iç çamaşırı kullandım dikişlerim rahat olsun istedim🥲
Eslem_1 Cansugamze_ bu depend kanı tam olarak hapsediyor mu içinde ped mi var nasıl bir şey acaba tam olarak ? Bi de tek kutu yeter mi az gelir gibi🤷🏻♀️Kiloya göre Ölçüleri de var ama bi de dar olursa değişmez de o Cemrreedemirci Tazeanne0134 EssoSavve
ikicocuklubiranne Jana ben pijama kullandım sezaryen sonrası dependle rahat edemedim. Yüksek bel iç çamaşırı aldırdım. Çok rahat ettim