Burcu16 Deryadenizka 19. Haftama kadar 1 kilo aldım oda belirsiz 20 ve 22. Haftada 5 kilo aldıgımı görünce bi noluyoruz demiştim canım daha çok alacagın zamanlar var sakin ol 😀😀
deletedmom6295 Deryadenizka 16. haftada eksilerdeydim. 18 den sonra almaya başladım 23 haftada verdiğimkiloları geri alıp başlangıç noktasına geri döndüm
GlZngin AkelebekB ben de 8 hafta da 3 kilo aldım. İş yerinde çok hareketsiz kalıyorum. Akşam uyuyakalıyorum. Ekmeği çok çok azalttım. Şekerim düştüğünde çikolataya değil meyve ye yöneldim. İnşallah kontrol altına alırım
EMFE GlZngin çok bisey yapmıyorum. Sadece 2 katı yemek yemiyorum. Gereksiz bisey yemiyorumabir cubur çok canım çekerse yiyorum. .ara öğün yapiyorum kayısı ceviz süt mesela.meyveli yoğurt. Okadar .
Handey Deryadenizka 14.haftadayım bende hiç kilo almadım.ama bebek gayet sağlıklıymış şuan kilo almanı gerektirecek bir durum yok dedi doktorum
EMFE GlZngin bende ilk zamanalrimda öyleydim sürekli uyuyorum 7de yatıyorum ertesi gün 7ye kadar ..gerci şuan işi bıraktım daha hareketisizim. Ama meyveleri çok yeme doktorum demişti.1 muz yada 1 şeftali ikisinide yemek istersen yarim yarim yenilenmiş.
Tubiss Deryadenizka bende aynı sekildeyim 10 haftalğız ama 45 kiloydum simdi 43 kilo olmuşum herkes kilo alırken biz - gidiyoruz galiba :) benimde doktorum bana vitamin ilacları yazdı sürekli kullanıyorum mecbur
Melikedrsn Deryadenizka ben 23. Haftamda kilo almaya başladım zaten ilk dört ay doktorlar çok kilo istemiyorlar. Bebeğin gelişimi iyi olsun yeter 🙏🏻
Cananscs Deryadenizka ben 18 19 Haftaya kadar hiç almadım şuan 23. haftadayım 3 kilo aldım bence normal