Gulsumdamla Kızlar 14+5 haftalıgim daha ama karnımın hemen hemen büyümesini istiyorum bebeği hissetmek istiyorum sizin kaçıncı haftada başladı büyümeye 🤣🤣
Anneliff Gulsumdamla 19 20 de daha belli olmaya basladi suan cok gergin hissediyorum 25+5 suan boyleyse ilerde ne yapicam hic bilmiyorum😱
AysunUgur Gulsumdamla ben 30 haftaya kadar göbeğimi saklayabiliyordum 😅 yani dışarıdan hamile olduğumu 30 dan sonra anlamaya başladılar
Cansugamze_ İlk bebişimde 20 haftadan bşladı şuan 2. Bebeğim 13 haftalıkken çıktı artık belli oluyo🥲19+5 haftadayım
Gulsumdamla Cansugamze_ benim çok çok az çıkmış ama bazen acaba bebek büyümüyor mu diyorum 🤣🤣 bu hormonlar çok fazla düşündürüyor🙈😅🤣
Snemgokbil Cansugamze_ benimde ilkinde çok geç büyüdü bunda hemen çıktı ya beş aylık gibiyim napicagmmm😀😀
Cansugamze_ Gulsumdamla yok kız merak etme ilk gebelikde çok normal geç çıkması 🥲❤genelde herkeste öle
Gulsumdamla Anneliff yani daha 20 haftan var maşallah cnm bakalm ben davul fırın mi olacam yoksa başka bişi mi 🤣🤣
Yaseminirmak Gulsumdamla boyunuza kilonuza vücut yapınıza göre çok değişiklik gösteriyor bu kimisi çok erken gösteriyor kimisi çok geç ama emin ol ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi karnın çıktıkça hareketlerin zorlaşacak
Anneliff Gulsumdamla ben bi buyuk boy buzdolabi olmayi hedefliyorum 😁 aman Allah korusun 😵 yani ilk 4 ay hic kilo almadim suan 6 aylik olduk 2 ayda 5 kilo aldim inanilmaz son zamanlar aliniyormus zaten kilo napicam bilmiyorum
Onlyyou Gulsumdamla şimdiden böyleyse 7 aylık 9 aylık nasıl olacak diye çok ağırlaşacak mıyım diye koktu dışında güzel☺️
Edabykl Gulsumdamla 17 haftaligim karnim büyüdü herkesde farkli olur bazilarinda erken bazilarinda gec buyur yapiyla alakalı sanırım 🌸😂
Dlr48 Valla benım zaten hep büraz göneğim oldugu ıcın ben hamile oldugumu ogrenınce içime çekmeyi bırakıp gere gere yurudum 😅 ama sanırım tam anlamıyla 3 ayda falan baslıyo ufaktan
Gulsumdamla Dlr48 ben zayıfım ve geceleri az gobek var gibi sabah kalkıyorum aha diyorum yine eski düz halime döndüm 🤣🤣🤣