12siradanbiri Havva20 canim haber ver demiştin. Doktorla görüştüm bu ay baslicaktik tedaviye ama kist oluşmuş ben de klomen kullanmistim ondan sanırım. Önümüzde ki ay bakıp uygunsa aşılamaya başlanacak ücretini de sordum 450 Tl muayene parasi 750tl asima için dedi ,iğneler için de yonlendirdi arastirma hastanesine rapor cikar uygun olsun diye yaklaşık 2 bin falan tutacak raporlu. Sen de rapor çıkart iğneler için
Havva20 12siradanbiri doktordan hbersiz mı klomen kullanmıştım. Herşey para oldu artık insanlar bu yüzden yıllarca bebek hasretiyle kalıyor
Tontikannesi 12siradanbiri aşılama tutma oranıçok düşük adetli değilken öncesinde ilaç verip takip yapılmıştı yumurtaların aktif döneminde aşılama olmuştu ama tutmadı iki ay sonra kendiliğinden gebe kaldım
12siradanbiri Tontikannesi evet %30 başarı oranı dedi doktor. Ben oncesinde 4 defa klomen kullandigim için doktor gerek gormedi ilaca sadece folik asiti bırakma dedi. darisi bana ve isteyenlere insallah🥰🌸
Sule_123 12siradanbiri yumurtalarinin büyümesi için göbekten vurulacak bir iğne yazıyorlar canim adı gonal-f bunu sgk karşılamıyor ücret ile alacaksınız fiyati biraz yüksek ona göre hazırlıklı git canım paranı ayarla yanına da hap veriyor bazen klomen onun adı da asilamadan 36 saat önce yumurta catlatma iğnesi vurulacaksin aşılama günü eğer kendi hastanelerinde laboratuvar yoksa seni anlaşmalı oldukları yere yönlendiriyorlar bana oyle yapmislardi esin sperm örneği verecek sonra 1 2 saat içinde o örnekten hızlı ve keliteli olanlar seçilecek biz 6 bin vermiştik sırf o ayrıştırma için onda pahali fiyatını önden öğren de paranı ayarla canim işlem bitince sana veriyorlar bir kutu içinde sende doktora götürüyorsun doğum masasına yatmak çok kötü komple doktora açıyorsun bacaklarını önce rahim ağzın yıkanıyor kirmizi bi sıvı birsey ile sonra içine katater yerleşiyor pipet gibi birsey uzun ama çok ince en son da şırıngayi katitere takıyor içindeki spermleri sıkıyor yarım saat 45 dk yatacaksın hemen kalkmak yok inşallah tutar bende tutmadı tüp bebek yaptirdim Alalha şükür suan 5 haftalık hamileyim
12siradanbiri Sule_123 cok sagolasin canim ayrıntılı yazmissin. Bize ayristirma vs demedi neden acaba? ozel de mi yaptirmistiniz siz. Doktorumun kligini var arastirma hastanesinde de yapcakmis . eşimin sperm testine bakti bende de hersey normal sebepsiz infertilife dedi bize 🤔
12siradanbiri Havva20 yok canim doktordan habersiz kullanmadım ama bu ay kullandigim kist yapmis , oyle malesef hersey cok pahalanmis maddi manevi cok zor süreç Allah yardımcımız olsun 🤲
Zynpasr65 Kızlar eşim ve benim hiç bi sorunumuz yok rahim filmi de çekildim herşey olması gerektiği gibi. 2 ay femara kullandım sonuç alamadık doktorum bu ay aşılama önerdi femara + aşılama olarak bu şekilde sonuç alan oldu mu 15 aydır bebek istiyoruz 🙏
yasemin9222 Zynpasr65 bende 3 ay femara + çatlatma kullandım olmadı bu ay da femara + aşılama olacak kısmetse bayram sonu gideceğim doktora