zeynonunannesiiii Zehraa12 13. Haftada erkek dendi ama erken 20.haftada detaylı ultrasona kadar netlesmez 13te öğrenen var ama yanılma payı çok yüksek
La_Liberte Zehraa12 bence hiç gerek yok 🙈 yani bir tahminde bulunsa bu sefer acaba yanılıyor mu diye kafanız karışacak. En güzeli 16-17. De öğrenmek 😊 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Ceila Haftamda öğrendim.. ve 20. Haftaya kadar da tüm doktorlar doğru tahmin etti :) artık kesin zaten
mgcyldz Zehraa12 arkadaşımın 10+5 belli olmuş valla nasıl belli oluyor bilmiyorum bana doktorum 16 dan önce soylemem dedi
Zuhalsebu mgcyldz bildiğim kadarıyla 12.haftadan önce cinsel organı ayırt edilecek şekile gelişmediği için söylenemez. Kemik yapısı filan diye duymuştum ama sonra onun yalanlandığını da duydum. Herhangi bir ayrıntılı test yapıldığında erken belli olabiliyormuş öyle olabilir
Sjkghhhh Bende 13 haftalık hamileyim gittim bana tahmini kız dedi ama net birşey söylemem dedi doktor haftaya cuma kontrole gidecm bklm hayırlısı olsun
fatma24--- Zehraa12 olabilir kendinivğösterirse..benim 12.hagtada ikizlerime bildi doktor .15.hagtada ise kesin dedi
Bekleyenler Zehraa12 bana doktor 10.haftada yüzde 60 kız dedi. 12.haftada yüzde 90 kız dedi. Çok erken söylemişti oran vermesi de şaşırtıcı. Kızım doğdu da büyüdü tabi teyzesi şimdi 3.5 yaşında 🙂 inşallah kardeşi olacak
Zuhalsebu mgcyldz arkadaşınız umarım alışveriş yapmaz hemen çünkü kesinliği olan bir şey gibi gelmedi bana😅
Ayba16 Ayy bende 14. Haftada öğrencem galibaa :) çok heyecanlı. Genellikle erkek 12 de falan belli oluyormuş diye duydum çevremden kesin olarak 16 dedi doktorlar. inşallah sizinki de hemen kendini gösterir :)