Selamlarr herkese benim 2 tane oğlum var 7 sene sonra hamile kaldım ve hep aklımızdan gönlümüzden kız geçtiği için hep merak içimdeydim tabiki kızda erkekte olması bebek isteğimizi değiştirmezdi hatta kız istememize rağmen erkek bekleyişimdeydik 😊 çünkü bizde kız doğuran olmadı hep oğlan doğurduk 2 şer 4er tüm kız kuzenler. bende bu esnada tüm takvimleri cinsiyet belirleyicileri yaptım😁
Çin takvimi Maya takvimi islami takvim rus takvimi hepsinde kız çıktı.
Yüzük testi makas bıçak testi yaptık onlarda kız çıktı.
Bunlar dışında eskilerden bilinen cinsiyet belirtici bi kaç şeyleri daha gözlemledim bunlarda şöyle
-kalça yapısı bozulmaması kız(kilo verdiğim halde kalçamdan gitmedi)
-Bebeğin yukarda olması kız
-bulantı kusma tüm gebeliklerde var ama tiksinti kızda daha yoğun oluyor
-idrar rengi her zaman koyu buda kız
-akne sivilce inanın 3 gebeliğimdede yaşadım tek fark burnumun bu gebeliğimde hassas olmasıydı iki oğlumda böyle bir şikayet yaşamamıştım.
Bunlardan sonra ben halen erkeğe hazırlamıştım kendimi olurya kız cıkmazsa içimde bebeğime karşı kötü düşünceler hisler olmasın diye. Çok şükür rabbime sonunda bir kız evlat nasip etti hepimiz şoktayız çok istedim çok bekledim 2 oğlumda cok şükür sağlıklılar herzaman isterdim abim olaun diye o yüzden ikisinden de hiç pişmanlık yaşamadım ikinci oğlumda bile kız olsun buda dememiştim hatta cok sevinmiştim.