Minigebe Kızlar 26+4teyiz kaçıncı haftada sezeryan oldunuz normal doğum 27 temmuz gözüküyor sezeryan düşünüyorum siz kaçıncı haftada doğurdunuz🌸
Zeyzeyp Minigebe oğlumda 37+ 3 ken olmuştum bakalm bu ikinci Buda Erken olur diye düşünüyorum ayrıca 37. Haftadan itibaren alınıyor diye biliyorum
Minigebe Cansugamze_ bende 39dan sonra istiyorum 23 temmuz gibi ama normal gününe cok yakın olduğu için vermezler diye düşünüyorum
Arann Aysencim kızınızın haftasında benım bebegım de sezeryanla alınacak. Herhangi bir sorun yaşadınız mı ?
Minigebe Zeyzeyp doktor mu belirliyor yoksa artık doğabilir diyip size mi bırakıyor hangi haftada dogurcaginizi
Zeyzeyp Minigebe 38. Haftada alırız diyordu ama oğlumda su azalması ve olmaya başladığı icn 37+3 ken almıştı O yzdn yani olmasaydı bile 4 gün sonra alıcktı yok cnm bn tarih söylemedim doktorumuz kendi ayarlamıştı haftasını
Aysencim Arann daha doğmadı canım oğlumda yaşamamıştım ama bakalım inşallah yaşamayız. 9 mayısa gün verdi sadece doktorumuz. Senin neden erken
Arann Aysencim benım de suyum az ayrıca rahım ağzı boyum kısa. Kızım da 38+5 te alınmıştı bu 38 olmadan mecburi alıcam dedı Dr
Eslemezgi Cemreninannesiii Allah şükür hiç problem yaşamadım ama ilklerden emmedi sadece sonradan emdi kaç kilo doğdu sizin