FatmaKAlay Biz 36+3 haftayiz bebegim 2560 gr hafta olarak bi hafta geriden geliyormusuz 🙁 1 hafta da 160 gr almisiz sizce normal mi ?😔
Elfgny FatmaKAlay 36+5 te benim de 2900 canım ama doktor fazlası vardır eksiği yoktur dedi hassas terazi değil sonuçta dedi. Benimkide 10 günde 190 gram almış ben az almış dedim sonuçta almış az da değil 1 hafta hiç kilo almayanda var dedi. 3 kiloyu geçer dedi bakalım
Gzdykpln Doktorlar hafta basina 250 diyor ama cok da fark yok arada kendini sikintiya sokma daha vakit var alir o kilo annesiii 😊 muz ceviz ye bol bol 👍🏻
FatmaKAlay Sivimizda da azalma varmis her hafta hazirlikli gel diyor doktorum hersey yolunda gider insallah
Gzdykpln FatmaKAlay o cok onemli degil canim bebegin kilo olarak zaten suanda da dogsa kendini kurtarmis doktorun cigerleri icin ne diyor gelisimi iyiyse kuvez sorunu olmaz Allah'in izniyle 😊
FatmaKAlay Elfgny bi hafta 160 gr almis bebegim. Her hafta gidiyoruz artik sivi azalmamizdan dolayi azalirsa hemen sezeryan a alacaklar bu da cok stres yapiyo beni 🙁
Sinemm FatmaKAlay stres yapma canım Allaha emanetler bende artık her hafta gidicem dua et inşallah herşey yolunda gider