Svcnvebebegi Merhabalar 14 haftalik hamileyim. 12 haftalikken doktora gittim söylemedi cinsiyeti. Yarın gidecem işte. Inşallah belli olur. Etrafımdaki herkes doktor söylemediyse kızdır diyorlar. Bence saçma değil mi
Pirayeee Svcnvebebegi kızlar göstermez derler ondandır 😅 bana da 12. Haftada kız gibi dedi 13. Haftada da aynı şekilde ama bacağı kapali görüyorm.. haftaya cinsiyet içim yine çağırdı işte bakalm 😊
Bguzeel Svcnvebebegi alakası yok ablamın oğlu 18nci haftaya kadar kendini göstermedi. Yani aslında tamamen bebekle ve durdugu pozisyonla alakalı 😊
Gulsurmeli Svcnvebebegi 12.haftada tahmin olarak kız dedi 16.haftada kesin kız dedi doktorum bilemiyorum geç mi gösterir kızlar ama bizim ki geç göstermedi
Svcnvebebegi Pirayeee değil mi ondan heralde. Neyse hayırlısı olsun bakalım. Inşallah yarın gösterir artık 😇
Svcnvebebegi Bguzeel benim bebegimde çok hareketli oldugu icin bacak arasına kordon girmişti. Yerinde durursa yarın inşallah görürüz 😄
duru_pars Ben 12. Haftada öğrendim . Erkek dedi . Ama erken geç olmasının cinsiyetle çok alakası yok. Önemli olan bebeğin bacağını açması yoksa sona kdr da öğrenmezsiniz . Sadece doktorlar tecrübelerine ve kese şekline vs vs bakarak yorum yapıyor .