11mrv11 20 günlük bebeğim var bazen ağız dolusu kusuyor hem burnundan hem ağzından birden geliyor normal mi bu durum
mervesglm 11mrv11 sürekli oluyorsa normal değil. Benim bebeğimde 1.5 aylık olacak günde 1 kere falan ağzından burnundan geliyor. Çoğu zaman çok yemesi ve yemekten sonra çok hareketli olmasından kaynaklanıyo benimki 5 dk durmadığı için bizimki.
Sedaa06_ 11mrv11 arkadaşımın bebeğide ağız dolusu kusuyordu. Ama onunki baya bildiğin geliyordu reflü dedi dr. İlaç kullanıyor toz halinde suya karıştırıp 1 çay kaşığı veriyor normale bindi dedi. Sıklıklarını kontrol edip doktora sormanız da fayda var.
drytcvkarsln 11mrv11 yan yatırdım o yuzden hep bir kere yanlız bıraktım 10 snde olan olmustu agız burun yedıyse çıkarmıs sümüklerğ bıle cıkmıstı korkunç bir gündü
mervesglm 11mrv11 yedirirken biraz dik tutmaya çalış annesi. Midesine inmeden geri çıkıyodur. Günde 4 5 kez ise sorun olabilir. Ama 20 günde 4 5 kezse problem değil dedi doktor.
Ae121019d Gışkırarak kusuyorsa bebek reflüsü olabilir yedirdikten sonra yastığın üstüne yüz üstü yatır ve bi doktora danışın bence