FKHA Flz-cner98 bence iyi önemli olan zaten değerinin 2 gün de bir iki katına çıkması ilk öğrendiğin değerin düşük veya yüksek olması bisey ifade etmiyor ben de adetime 1 gün varken 55 ile öğrenmiştim
Eylulperisi Flz-cner98 içini ferah tut inşallah sağlıklı artar betan sağ sağlım evladını kucağına alırsın inşallah kuzum🤲
Merve201119 Flz-cner98 ben direk idrar testi yaptığımda çift çizgiyi gördüğümde gittim doktora değerim 67 cikti sonra ik8 gun sonra tekrar bakıldı daha sonra zaten bir hafta sonra kese görüldü arkasından bebek ve kalp atislari
Flz-cner98 Merve201119 ben şuan 2 haftalık oluyorum değil mi bende 10 mayısa randevu aldım keseyi görür müyüm
Merve201119 Flz-cner98 2 haftalik hamilelik yok son adet tarihinden hesaplanır şuan 4 haftalik hamilesiniz iki gun sonra tekrar kan verin ve 5.ci hafta sonlarına doğru giderseniz kese görünür
FKHA Flz-cner98 idrar testinde pozitif görünce doktora gitmiştim canım 55 çıktı 2 gün sonra bidaha bakıldı 1 hafta sonrasında da keseyi görmeye gitmiştim
Flz-cner98 FKHA doktora yazdım sonucumu Adetten 4 gün önce 65 diye cuma günü tekrar kan istedi bende keseyi görür müyüz dedım daha çok var o zamana dedı kese yoksa cuma günü neyi muayene edecek ki