csmaknc Haftadan selam Mısır koçanı 🌽 olduk oğluşumuza isim konusunda daha tam karar verememekle birlikte Atlas ismine biraz takılı kaldık son 1-2 haftadır ağrılarım yok bu ctesi şeker yüklemesi olacağız sizin durumlar nasıl
Deletedmom7373700 csmaknc durumlar vahim 😂 5. Haftadan beri müthiş mide bulantısı ve kusmalarım var. 9. Haftaya girdim. 2-3 gündür aşırı bel ağrım var. Ara ara baş dönmem baş ağrım oluyor. Bide inanılmaz halsizim. Kansızlık var bende çok zorluyor o yüzden 🥲
Serapcemre csmaknc 😂karnınızı büyük görünce sevindm 😃 ya ben ılk kızımda böyle olmamıştım üzülüyorm biraz😒 29+2 karnım sizin kadarmjş🤤
csmaknc msaslaner gebe kalmak istiyorsan allah en kısa sürede sanada nasip etsin inşallah canım ❤️❤️❤️❤️
Deletedmom7373700 HeyMommy tontik yanaklar 🥰 bunu eşime göstermiştim yanakları seninki gibi tontik demişti 😂
csmaknc Deletedmom7373700 allah yardımcın olsun canım ilk trimester gerçekten zor geçiyor her hafta nerdeyse başka bir belirti yaşıyor insan 2. Trimester prensesler gibi çok rahat 🙂
csmaknc muallimehnm Oy maşallah bizde sağ sağlim o haftaları görürüz inşallah sağlıkla kucağınıza alın allah kolay doğum versin 🙂
csmaknc busey_42 Canım İnstagram hikayemde paylaşmıştım Önce istediğim fotoğrafı seçiyorum onun üzerine fotoğraf ekle diyerek Happy Mom ekran görüntüsünü ekledim
Serapcemre csmaknc hahaha tabi benm ki az daha büyük😀29+2yım artk büyüsün tabi ama ne bilem azcık büyük geliyor bana