ElifT816 Merhaba, inşallah 28 Nisanda kızıma kavuşacağım. Değişik duygular içindeyim. Tekme falan atınca duygulanıyorum. Tek bedende son günlerimiz. Sonra daha güzel günler gelecek inşallah. Sizler neler hissediyorsunuz? Sohbet edelim :))
Semra12344 ElifT816 benim de 25 nisan yani yarın yatışım olacak suniyle başlanacak 3 cm açıklığım var yarın bende çok heyecanlıyım garip hissediyorum alışmıştım aslında karnımda olmasına biraz duygusalım 🥰
Sumiire ElifT816 bizde 28 nisana gün aldık ozamana kadar gelmezse sezeryan olacagım sanırım bendede heyecan sevinç üzüntü hat safada bir yandan doğsun artık 40 olduk diyorum bir yandan inanasım gelmiyo karnımın içinde kıpırdıyodu yanıma geleceği nasıl olacak kime benzicek elleri ayakları nasıl kokusu nasıl bunları düşünüp bi tuhaf oluyorum hüngür hüngür ağlayasım geliyo ağlayamıyorum bebeğimi kucağıma alınca ağlarmıyım bilmiyorum şaka gibi geliyor bazen kıyafetlerine bakıyorum gidip gidip bunlarımı gitcen annem diye seviyorum hepsini çok değişik😳
Zynp44 ElifT816 beeenn 🥲 28 nisan sabah 6.30 da yatışım var 8.30 da doğuma alınacağım 🥲👼🏻Hem gergin hem çok heycanlıyım 💖 sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏
ElifT816 Semra12344 birisi bana takvim yaprağını saklamamı ve o günün gazetesini alıp saklamamı söyledi. İlerde nostaljik bir anı olur :) hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum. ❤️
Semra12344 ElifT816 güzel bir öneri teşekkür ederim 🤩 amin inşallah sana da şimdiden kolay doğumlar inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰
ElifT816 Sumiire ben de gidip gidip kokluyorum. Sabun kokusu bağımlısı olcam 😂 sağlıkla gelsin inşallah minnoşlar
ElifT816 Doğum çantamda Herşey var ama eksik birşey kaldı mı diye düşünüp duruyorum. Uyurken acaba suyum gelmiş midir diye uyanıyorum 😂😂 böyle huzursuz hislerim de var.
ElifT816 Zynp44 benim de 11 de olacak inşallah doğum 😊 bebişin yükselen burcu aslana denk gelecekmiş 😀