hayalimibekliyorumm Aysemmm34 çok teşekkğrler rabbim sizede bizim durumumuzda ki herkese de yardımcı olsun inşallah annelik çok zormuş gerçekten annemin kıymetini yeni yeni anlıyorum. 🌝
hayalimibekliyorumm linamom aynı şeyleri düşünüyoruz ☺️ İnan bende bir kaç gündür daha vajina acısına dayanamıyorsun doğum sancısında napıcam diye kendimi sorgulamaya başladım sezeryana yöneliyorum git gide 😭🌝
hayalimibekliyorumm Annekuzusu_Ayaz 38e geldiğinde o acının 2\3 katı seni bekliyor canım 😔 36lı haftalarda bende de vardı günlük duşa girip çıkıyordum geçiyordu ama 38e girdim gireli duşun bile bir faydası yok inan 😔
ElisaMom hayalimibekliyorumm Sabah uyanınca cok oluyor o agri bende, yürüdükçe düzeliyor. Tum gece hareketsiz kaldigimiz icin oyle oluyor olabilir
hayalimibekliyorumm ElisaMom sabahtan gece yatana kadar hiç geçmiyor kendimi zorlayıp yürüyeyim diyorum ama felçli gibi oluyorm ☹️ Adım attıkça sancı ağrı oluşuyor 😭
Esiladilek linamom normal doğum olursa çok rahat oluyor sanki doğum yapmamış gibi. Sadece dikişler olduğu için biraz üstüne oturamıyordum. O da 1, 2 gün de geçti. Ayaklarını üşümememeye de dikkat edilmesi lazım.