Sevdaaaa123 Selam kızlar 23+5 haftlığım ayrıntılıda bebeğimin eşi aşşağıda olduğu nu söylediler bu zamana kadar öyle bişy yoktu dikkat etmiyorum hiç kendime böyle olupta normal doğum yapan arkadaşlar yazarsanız çok sevinrim
Serapcemre Sevdaaaa123 canm sürekli yatman gerekiyor yukarı cıkması için . Sancı içinde serum vs vermediler mi
atak13 Sevdaaaa123 30.haftalara doğru yukarı çıkacak ama yarman dinlenmen iş yapmaman lazım ben şuan 30dayım benim hafif çıkmış yukarı
Busra156 Sevdaaaa123 sürekli yat 1 ay yattım hiç kalkmadm gerekmedikçe şimdi yukarı çıktı 6 cm çıkmış bolca yat düzeliyor
Zuhalsareelif Sevdaaaa123 solanyat sureklı agır kaldırma cok tehlıkleı ben sola yatarak bebeği donderdım Allahın ıznı ıle
Sevdaaaa123 atak13 5 yaşında oğlum var mümkün olmuyor yatmak akşama kadar ayaktayım inşallah Çıkar normal doğum olur 😟
Curlym Benim daha 18 haftam bende de aynı sorun var haatta kanamam oldunbu yüzden şimdi bn 30 a kadar yatıcam mı😌
Sevdaaaa123 Serapcemre ultrasonda baktı baktı Kocaman bir kasılma ve sancı var sen hissetmiyomusun ddi hatta
Serapcemre Sevdaaaa123 canm sen acil başka yere git oyle sancıya nasıl sancını durdurmazlar açılman olursa skntı yaşarsın doğum başlar lütfen yarn hemen başka doktora görün