Cananyildiz Bussbusss kestircem ben eskiler neye göre uydurdu bilmiyorum. Bebegimin ömrünü Allah belirler kestirdigim saç değil
Selindrellaa Bussbusss 3.ayımda falandım kestirdim diğer ay doğum var kısmetse doğumdan önce tekrardan kestircem. Eskiden denk gelmiş sanırım öyle Bi söylenti hurafe devam etmiş
35lavanta Bussbusss kızzz inanmayın şöyle saçma şeyleree allahın verdiği ömrü kim saç keserek kısaltabilir yada yok edebilir allah aşkına 😂😂 Gelecekten bildiriyorum Kızımda 2 kere kestirdim şuan 3 yaşına gircek merak etme 😂😂 Şuan yine hamileyim yine 2 kere kestirdim 😂
Hande1nur Bussbusss bende kestirdim,hatta niye kestirdin diyenler oldu keyfim istedi inanmayın öyle şeylere her şeyi bilen Allah dedim,hangi kitapta yazıyor kestirilmez diye hangi ayet hangi hadis,batıl inanç hepsi hurafe uydurma
[silindi] Bussbusss hayır🤦🏻♀️Hiç alakası bile yok benim saçlar saman gibi olmuştu kestirdim küt şeklinde ve çok rahatladım bence daha faydası olabilir
dilaradoyan Cananyildiz gerçekten anlayamıyorum inanca bile ters. Senin ne gücün var kul olarak bi insanın ömrünün biçmeye, değiştirmeye. Tabiki hurafe. 2 kere kestirdim doğumdan önce de kestireceğim
Prensesbekleyenanne Ben kestirdim o zaman 3 ayliktim şuan 5 aylık olduk kuaförde hamilesin kesme iyi değil dediler takmadım iyi ki de kestim saçım çok dökülüyordu uzundu şuan iyi çok şükür..